Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kattenmoordenaar in Koudekerke?

4.696 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 27 aug. 2009
Dinsdag vond een man een dode kat in zijn oppashuis in Koudekerke. Het leek erop dat het arme beestje met een buks beschoten was. Ook bleek dat dit niet de eerste keer was. Is er spraken van een kattenkiller in Koudekerke??

9 reacties

Reactie wordt toegevoegd

[email protected] 27 August 2009

Welk beest het ook is, ieder levend , dier , blijf je vanaf.Ookal heb je er een hekel aan! Alleen domme mensen spreken over moorden. Zouden deze mensen het leuk vinden, dat hun huisdier gedood wordt?Als je zo denkt ben je gewoon gestoord en een grote debiel. Deze mensen mogen ze van mij opsluiten en denoods zelf een kogel door hun kop laten schieten.

bram 27 August 2009

Ze motte die laffe donders zelf een kogel geven , laat die beestjes toch, nooit geen dol mee,

li 27 August 2009

katten dood schieten is geen optie dat sommige mensen het irriteert dat ze schijten bij de buurman en kinderen er in trappen en zo naar binnen lopen. hou uw kat binnen ik denk dat je het probleem op lost in deze wijk.

astrid 29 August 2009

Het kan inderdaad gebeuren dat een kat in de tuin van een ander poept, maar een kat is schoon, dus gaaft een kuiltje,poept en maakt het kuiltje weer dicht. Kinderen trappen dus niet in kattenpoep. Wel is het vervelend als je de tuin wilt gaan doen je met je vingers in de kattenpoep "bezig " bent. Dat is vies, smerig zelfs. Toch géén reden om een geweer te pakken en een kat dood te schieten. Welk dier is devolgende....hond, konijn, vogel. Dit schietgrage crimineel moet dus snel worden opgepakt en men mag hem/haar bij mij afleveren. Ik ben namelijk in bezit van een.....pekelbak....

Jannie 29 August 2009

Wat een mensen toch, je blijft toch van de dieren af, laat die beesten toch met rust, het is inderdaad niet leuk als ze in je tuin hun behoefte doen, maar als er één dier is wat schoon is, dan is het wel een kat, ik heb zelf geen kat maar ik weet wel dat ze heel erg schoon zijn. Mijn reactie op het schieten naar zo'n beest, van mij mogen ze zo iemand direct oppakken en niet meer loslaten, we zijn hier in Nederland wat dat betreft nog veel te laks, ze moeten doen net als in Amerika, oppakken die handel, en berechten.

Tom & Jerry 29 August 2009

Ik irriteer me mijn hele leven al aan katten terwijl ik juist dol ben op dieren. Sommige mensen hebben er wel vijf die ze allemaal naar buiten trappen omdat ze binnen de boel slopen. Buiten maken ze tuinen kapot, pissen je nieuwste plantjes dood en houden je 's nachts uit je slaap. Verder schijten ze overal waar ze willen, op je oprit, op je gazon en in je tuin. Wat heeft dat te maken met schone dieren??? Gewoon lekker binnen houden of aan een lijn in je tuin dan heeft een ander ook geen last en krijgen idioten ook geen kans je dier wat aan te doen.

katten liefhebber 30 August 2009

Mogen we dat dan ook op met mensen schieten die wilt plassen. Daar irriteer ik mij vreselijk aan.

zoop 30 August 2009

een advies voor die persoon met de buks ? een levensverzekering ?

Diernliefhebber 08 September 2009

Schieten op een kat is geen optie, dat doe je gewoon niet. Maar: In mijn achtertuin moest ik ook deze week weer ongeveer 10 kattendrollen opruimen. Niks in een kuiltje, gewoon op de aarde, zodat ik er lekker met m'n vingers in zit als ik in de tuin werk. Mijn fruitboompjes in de voortuin worden gebruikt als krabpaal, schors is er bijna vanaf, dus die gaan dood. Kost mij geld en moeite, kost de kattenliefhebber niks. Voor een hond dient belasting betaald te worden, deze mag je dan zelf uitlaten. Een kat ( of meerdere katten zoals sommige mensen hebben), kosten je niks en kun je zo los de straat op sturen. Daar slopen en bevuilen ze andermans erf, en dat mag blijkbaar gewoon. Op sommige plekken kun je niet meer fatsoenlijk lopen vanwege de hondenpoep. Tijd dat dáár eens paal en perk aan gesteld wordt in de vorm van flinke boetes. Hond? prima, dan zakje meenemen en de stront thuis weggooien. Kat? Ook prima, op je eigen erf, dus tuin afschermen of aanlijnen. Ook een kat kun je dat leren. Op katten schieten kan natuurlijk niet en is uit den boze, toch kan ik me indenken dat er mensen zijn die net zoals ik, flink balen van andermans huisdieren. Het is een vorm van asociaal gedrag, andere mensen opzadelen met jouw afval, in de vorm van de uitwerpselen van je huisdieren, daarbij nog het vernielen van tuinen e.d.