Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Baasje gezocht voor Spikey

3.600 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 18 mei. 2010
Het dierenasiel in Middelburg zoekt een nieuw baasje voor Spikey, een gesteriliseerde poes van een jaar oud. Reportage: Bram, Solomon & Michael.

7 reacties

Reactie wordt toegevoegd

r.l 18 May 2010

Met deze presenatie zal het NOOIT lukken !!! wat een flauwe kul ik gun de kat het beste maar de rest....

anne 18 May 2010

wat een gave reportage hebben jullie er van gemaakt. ik hoop dat er een baasje komt voor spikey... ben zelf helaas allergisch...

Goesenaar 18 May 2010

Prima video, niks mis mee. Blijf ze maken zo!

B. 19 May 2010

Ik denk ook nie echt dat dit zal lukken, vind het zelf niet echt alles. Nix tegen die mensen absoluut niet! maar de manier waarop spikey getoont word..(muziek etc) lijkt mij niet echt iets waar mensen op af komen! Vond dit meer een soort van jongeren tape?! Hoop dat er snel een baasje komt!

bad 19 May 2010

met zoon presentatie lijkt me het moeilijk om een basje te vinden doe er wat aan

Ik 21 May 2010

Wat maakt de presentatie nou uit, die trouwens gewoon leuk is hoor, maar daardoor wordt de kat heus niet minder leuk hoor!

zeikerts 29 May 2010

ik zie ze zuurpruimen die lopen te zeiken over de presentatie zelf niet beter doen. en waar gaat het hier over. vrijwillige aandacht voor asiel dieren. "we" zijn zeker weer bang dat het geld gekost heeft of zo ? dan maar even lekker erover klagen zoals een echte zure autochtone nederlander die waar voor zijn geld moet...