Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Veersche Poort kraai noodgedwongen omgebracht

2.872 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 10 feb. 2009
De tamme kraai die afgelopen weekend de Middelburgse wijk Veersche Poort onveilig maakte, kon niet meer terugkeren naar de buitenwereld en is ingeslapen.

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Jaap 10 februari 2009

Arm beest

marco 10 februari 2009

arme jongen bedoel je zeker...? was bijna zijn broodjes frikandel kwijt!

Jelle Visser 10 februari 2009

Mensen die deze vogel hebben opgevoed treft geen blaam. Wij weten niet altijd of het goed is een dier in het wild, met alle goede wil, op te voeden. Laat je nooit verleiden tot dit soort sentimenten. Dit geld voor alle dieren (vogels en zoogdieren) die, in principe, in het wild leven.

Ans Boschma 11 februari 2009

Dit is de zoveelste keer dat 'de mikke'zich niet aan de taak houdt waar ze uiteindelijk voor zijn opgericht.Bel je voor opvang van jonge vogels;met tegenzin worden ze aangenomen(wel erg veel werk) Nu weer n kraai waarvan je als je het bericht leest al weet dat die wordt afgemaakt en jawel hoor ,n dag later lees je het in de krant. de Mikke,met deze laatste stunt zijn jullie n trouwe donateur kwijt en ik hoop dat er met mij nog vele volgen.

Jan Kosten 11 februari 2009

Kraaien zijn tegenwoordig een plaag, daarom zijn de hogere bomen rondom het "moergebied"ingekort, dus medelijden met een kraai, laat me niet lachen.