Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Solomon gaat PVV SP stemmen

2.874 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 8 jun. 2010
Solomon is 18 geworden en mag voor het eerst stemmen. Maar waarop? Daarvoor is de stemwijzer. Solomon schrikt van de uitslag en gaat voor de herkansing. Reportage: Bram & Solomon.

22 reacties

Reactie wordt toegevoegd

fraudewijzer 08 juni 2010

die hele stemwijzer is frauduleus, he he, zijn we er eindelijk achter ? tja, men moet wat nu men niet meer aan de stemcomputers kan rommelen voor een verkiezingsoverwinning. ja, dat is gewoon bewezen voorgekomen in het verleden. en dat potloodstemmen ? nou stuur maar een troep internationaal waarnemers die het tellen controleert want het is hier echt een bananenrepubliek.

webmaster 08 juni 2010

Eén van jullie betere filmpjes... briljant!

sjaak 08 juni 2010

dus, nadat je antwoord heb gegeven op de vragen, en er komt een partij uit die je eigelijk niet verwacht, dan doe je de stemwqijzer gewoon opnieuw, en geeft nu wat andere antwoorden. zodat er een een partij uitkomt die eigelijk niet het beste bij jou past. heel slim ja. NIET. waarom doe je uberhaupt dan een stemadvies raadplegen?

@sjaak 08 juni 2010

Goes TV maakt video's met een knipoog. Daar moet je gevoel voor humor voor hebben.

sjaak 08 juni 2010

ik barst van de humor. maar in de filmpjes van Goes tv kan ik t nooit vinden.

Hans 08 juni 2010

Dit is manupulatie van linkse rakkers. Hij is eigenlijk rechts, mag dat kan op de een of andere manier niet. Dus nog een keer en dan kom je uit op de communistische partij. Ongelovelijk, stem toch gewoon rechts.

@sjaak 09 juni 2010

Nieuwe bril?

sjaak 09 juni 2010

of je stoppen gewoon met die enorm slechte filmpjes te uploaden hier. linkse propaganda allemaal bah. gebruik gewoon je gezond verstand en stem op de rechterkant. 30miljard moet er bezuinigd worden, terwijl er bakken met geld gaat naar kuns, kultuur en re-intergratie en buitelandse ontwikkelingshulp, terwijl je eigen demente ouders nog maar 1 keer per week gewassen kunnen worden in het verzorgings tehuis. Wie moet en nu een andere bril op???

@sjaak 09 juni 2010

Denk aan je hart! Kabouter Plop, Lord of the Rings en Avatar ... daar geloof je zeker ook in. Nooit geleerd dat video en film ook in scene gezet kunnen zijn? Dat bedoel ik nou. Dat doen ze bij Goes TV zo goed en vermakelijk dat er iedere keer Zeelandnetbezoekers op de kast klimmen.

sjaak 09 juni 2010

valt alleen op dat dat dat zogenaamde Goes TV nogal links is. zal mij ook niets verbazen dat ook Goes TV weer een paar euro gemeenschapsgeld via een wazige subsidie opsnoept.

relativeer 09 juni 2010

No stress for Sjaak..... denk aan je hart!

SJAAK 09 juni 2010

als subsidiespons ben je natuurlijk niet bekend met stress nee, uberhaubt. onbekend met werk. ga eerst maar eens 40uur per week werken dan praten weer verder. en nee studeren en flutfilmpjes in elkaar draaien vallen niet onder werken. (been there, done that)

alleen voor sjaak 09 juni 2010

wees blij dat ze filmpjes maken dan heb jij wat te doen in je leven. om de 20 minuute kijken of ze al reageert hebben.

Jan 10 juni 2010

Ha ik zie het aan de reacties: Weet je wat gewoon alle subsidies afschaffen aan goesTV en nu we toch bezig zijn idd alle subsidies afschaffen op cultuur want dat zijn toch maar nutteloze linkse bezigheden. Maar!!!!!! hebben ze zoiets in het verleden ook niet eens zoiets geprobeerd ik geloof dat viel onder de noemer boeken verbranding????? had dat resultaat ook niet rare bijwerkingen.

harry 10 juni 2010

subsidies afschaffen is niet hetzelfde als " boekenverbranding" En, in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Goes TV heeft buiten discussie opwekking (lees irritatie) geen toegevoegde waarde.

Miranda 10 juni 2010

inderdaad die filmpjes van goes tv trekken op niks. Verbieden hier op Zeelandnet-video!

Bovenmeester 11 juni 2010

Verbieden is zo jaren veertig....

Henk 13 juni 2010

Wees inderdaad blij dat Goes TV zulke filmpjes maakt, hebben jullie stel zeikerds in ieder geval elke keer weer wat te doen hé! Laat die jongens lekker bezig zijn met filmen en al. Als het je niet aanstaat waarom kijk je dan überhaupt?

@henk 15 juni 2010

waarom zouden we blij moeten zijn met die Crap!? een stelletje tuig wat van gemeeschapsgeld filmpjes maakt? laat ze verdomme een krantenwijk nemen ja.

@ @henk 16 juni 2010

Als je je school had afgemaakt wist je dat nieuwe zinnen altijd met een hoofdletter beginnen, vloeken niet netjes is en gemeeschapgeld niet bestaat.

henk 22 juni 2010

gemeenschapsgeld bestaat niet? dan heb jij vast geen loonstrook zeker? daar staat namelijk op dat minstens 1/3 van je loon naar de belasting gaat, vanaf dan is het gemeenschapsgeld. Maar als je dat niet gelooft, geloof je zeker wel in de tandenfee, en dat verhaal van Jonas in den wallevis? :-)

@henk 06 juli 2010

Ik blijf er bij: gemeeschapsgeld bestaat niet. Mogelijk bedoel je gemeenschapsgeld.