Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Beveiliging Wemeldinge faalt

5.650 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 28 apr. 2010
Omdat we het beste voorhebben met de Oranje's testen we vandaag de beveiliging in Wemeldinge. Daar valt nog veel aan te verbeteren, zo blijkt. Reportage: Bram, Michael & Solomon.

35 reacties

Reactie wordt toegevoegd

michael 28 April 2010

Beveiliging Faailt ! Je kan elk hoekje of gaatje Bom legge :D

HarrySnotter 28 April 2010

Moeten we dit zien als bedreiging?

Goesenaar 28 April 2010

Volgens mij is het om de politie te helpen: ze laten zien dat nog niet alles op orde is in Wemeldinge. Politie doe er je voordeel mee!

Pff.. 28 April 2010

Ik hoop niet dat deze mensen ook maar enige vorm van subsidie krijgen voor deze onzin.. Ongelofelijk hoe slecht hun filmpjes allemaal zijn.

@Pff 28 April 2010

Stom dat je dan nog steeds kijkt. Ik vind de meeste filmpjes van Goes TV wel leuk. Deze ook. Ze krijgen 5 sterren.

@Michael 28 April 2010

Ophouden met Bram pesten en ga je huiswerk maken!

Hennie 28 April 2010

Nederland en Oranje. Veel meningen, veel verhaal. Zelf ben ik niet zo'n Oranje persoon hoor, maar zal ook niet negatief reageren of zo. Iedereen doet zijn best nietwaar? Maar als ik dan eens langs al die reacties loop denk ik: Mensen, ga eerst eens Nederlands leren en probeer dan eens iets "In het openbaar" te schrijven! Afschuwelijk gewoon wat hier als normaal taalgebruik geaccepteerd wordt! Of weet de censuur het misschien zelf ook niet?

plastic tasje 28 April 2010

Als de "heren" reporters denken hiermee een gat in de beveiliging aangetoond te hebben, moeten ze eerst tot Koninginnedag wachten. Als die tasjes dan niet gevonden en verwijderd zijn hebben ze een punt, nu is het pure sensatiezoekerij, zoals de meeste van die onophoudelijke stroom filmpjes. De titel van het filmpje alleen al! Bovendien zijn de filmpjes van deze 3 "reporters" van Goes TV vaak zo slecht van kwaliteit, met dreunende muziek, slecht Nederlands en ongeinteresseerde uitstraling dat daar ook nog wel wat aan te verbeteren valt. Begin daar eerst maar eens mee zou ik zeggen ...

Wemeldingenaar 28 April 2010

Dit filmpje slaat natuurlijk nergens op! De beveiliging faalt helemaal niet hoe komen ze daar nou bij? Denk je nou echt dat de politie gelijk komt als je iets neerlegt als ze dat zien op de camera's? Nee natuurlijk niet! Vanaf donderdag 12.00 uur is het dorp afgesloten en worden er op donderdag en vrijdag verschillende bomcontroles gehouden bij de route en het omliggende gebied en daarbij wordt alles zorgvuldig uitgekamt: elke rioolput en elke versieringen waar iets in zou kunnen zitten worden óók onderzocht. Waarschijnlijk ligt dit er al niet eens meer en anders komen ze het van zelf tegen. Wel erg makkelijk om zo'n filmpje te maken zonder de gehele situatie te bekijken en alleen maar afgaan op camera's die er eigenlijk staan voor op koninginnedag zelf en zo de conclusie te trekken dat de beveiliging faalt.

Erik 28 April 2010

Wat hapt iedereen toch weer lekker! Die gasten van Goes TV kunnen meesterlijk provoceren.

Mensje 28 April 2010

Het is maar waar je zin in hebt. Kopie van wat er op de grote-mensen-tv gezien is?

@Mensje 29 April 2010

Goes TV maakt geen kopy van de grote-mensen-tv. Ze zijn de enigen die het balkje op een bril geplakt hebben, zijn daardoor goed herkenbaar en maken zo een parodie op misdaadprogramma's. Maar om parodie te herkennen is wel een beetje gevoel voor humor nodig.

Michel 29 April 2010

Wat ik hier lees? Terug naar school, hup!

ik 29 April 2010

Misselijk makelijk slecht Toch knap als je nog zulke slechte tv kan maken dat het negatief opvalt.

orange 29 April 2010

die grap moet je morgen proberen uit te halen! Beetje makkelijk om te pretenderen dat Wemeldinge dus onveilig is.

peggie 29 April 2010

Gut wat een grappig filmpje, ik dacht na al dat commenteer, zal ik ook eens kijken. Leuk in elkaar gezet. Jammer dat mensen de humor er niet van inzien. Nog erger vind ik dat juist die mensen niet eens hun naam erbij durven zetten. Of zou dat ook te moeilijk zijn om goed te typen??

@peggie 29 April 2010

Welke humor zie jij er dan in?? Ik zou het humor vinden als ze zichzelf zo stoer vinden dat nu moeten proberen. Op het moment dat hun het gedaan hebben was er nog geen beveiliging op het dorp. Nu staat er overal politie. Ik zeg: 'Succes en probeer het nu maar eens in plaats van de beveiliging in een kwaad daglicht te stellen terwijl er nog geen beveiliging was.' Bij een poging nu wordt je gelijk opgepakt en zit je een tijdje vast in Torentijd en als jullie dat dan zouden filmen vind ik dat humor!!!! En dan de kwaliteit van het filmpje: misselijkmakend slecht. Als je dan zo nodig televisie wilt maken koop dan een goede camera en die explosie op het einde slaat al helemaal nergens op dus ga eerst maar een terug naar school en leer daar eerst maar eens een filmpje maken! Hopelijk is jullie volgende filmpje wel normaal! En peggie, jij woont vast niet in Wemeldinge dus ...........

Sientje 29 April 2010

In een woord:BELACHELIJK!!!!!!!!

Jan 29 April 2010

Nou voor iedereen die denkt dat het faalt: http://www.hvzeeland.nl/Nieuws/Item?nid=13470 Vanmiddag al de eerste bomcheck gedaan en die volgen nog veel meer in de uren voor het koninklijk bezoek. De beveiliging is dus WEL in orde!!!

@Sientje en anderen 29 April 2010

Niet alle Goes TV-reportages zijn even geslaagd maar vaak maken ze leuke, zinnige en grappige filmpjes. Veel Zeelandnet-bezoekers vinden dat ook want de video's van Goes TV behoren bijna standaard tot de best bekeken filmpjes. En voor een reportage als deze moet je inderdaad gevoel voor humor hebben. Blijkbaar hebben ze dat in Wemeldinge niet meer. Ik hoop dat ze het terug krijgen als de politie en de pers zijn verdwenen en Wemeldinge weer wordt wat het was: een rustig en beetje saai dorp aan de oosterschelde. Goes TV blijf filmpjes maken!

jack 29 April 2010

nadat er voor miljoenen is uitgegeven aan de beveiliging van dit "volksfeest" mag ik toch aannemen dat er ondertussen wel beveiliging genoeg is ? toch, een beetje weird filmpje. en dat filmpje over dat schapen neuken was ook al weird. een beetje vreemd zijn ze wel daar bij TVG. en hebben ook een verschrikkelijke smaak in muziek.

@ @Sientje en anderen 29 April 2010

Ik heb wel gevoel voor humor en de mensen in Wemeldinge ook en nog steeds maar vertel mij dan eens wat de humor van dit filmpje is? En die titel: 'Beveiliging Wemeldinge faalt' slaat nergens op. Maak er dan een grappige titel van zodat de humor wel wordt begrepen. Hoop dat de mensen in Wemeldinge en Middelburg morgen een leuke dag hebben.

Joan 29 April 2010

Gaaf filmpje.Mensen wees niet te serieus en lach eens wat meer dan heb je misschien ook wat minder zin om een beetje dom te gaan zeuren over zoiets als dit filmpje.

heheheheh 29 April 2010

megauleh

vlissinger 29 April 2010

en hier krijgen ze geld voor? Ophangen!

andere vlissinger 29 April 2010

en stenigen!!!

@Vlissinger 29 April 2010

Ook kielhalen?

anti barbaar 30 April 2010

ga terug naar je eigen land waar ze nog stenigen en ophangen. jullie soort moeten we hier niet. oprotten, en rap !

hoezee 30 April 2010

blij dat ze weer opgerot zijn en het normale leven weer verder kan.

kees 01 May 2010

Hier wordt toch geen subsidie door de gemeente Goes voor gegeven. Wat een grandioze prutsers zeg. Nog minder niveau dan de Muppet show.

Erik 02 May 2010

Gaaf dat jullie iedereen zo op de kast weten te krijgen!

Whaha 10 May 2010

Idd Iedereen lekker reageren hoe grappiger het wordt ! Ik ga kapot achter me Laptop whaha

Sjon 20 May 2010

ik snap hem nie?:P xd je ziet niet dat de koningin langs die 3 plekken loopt en je ziet ook niet of het er na afloop nog ligt.. beetje jammer.

hoi 08 July 2010

hoi

Weumelingher 10 March 2019

Onzin filmpje. Wie zegt dat de zakjes er nog lagen toen de koningin langsliep??????????????? Ook de laatste minuut (waarin de koningin zwaait) is niet in wemeldinge. Onzin dus.