Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Invalidenvissteiger gesloopt

1.680 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 19 apr. 2010
Afgelopen weekend is de invalidenvissteiger bij de Piet (Wolphaartsdijk) gesloopt en in de fik gestoken. Reportage: Solomon & Michael.

8 reacties

Reactie wordt toegevoegd

waarsdagoevoor ? 19 april 2010

hebben ze zelfs stukken afgezaagd ? dat is wel heel veel moeite voor wat toevallige vernielingen. is er verder reden om te denken dat het zwerfvuil gerelateerd is en deze vernielingen in een waas van drugsgebruik zijn gepleegd ?

alisha 19 april 2010

wodeee michael,:O

4621BV31@hetnet.nl 19 april 2010

Dan moet je wel erg gestoort zijn wil je een gehandicapte zijn plezier afnemen. Als ze diegene opsporen moet je ze alles laten repareren maar bovendien zet ze ook eens een dagje (vastgebonden) in een rolstoel, dan kunnen ze ervaren hoe dat is.

SlowRider 20 april 2010

"De daders blowen, ze gebruiken wiet"... en wat gebruik jij dan wel niet met zo'n hoofd en stem ???!!!

Wendyyyy 20 april 2010

HAHAH MICHAEL xD Wa doe jij daar eh . :'D Ben jij de nieuwe verslaggever geworden? Van Rapper tot Verslaggever. Nu in de Bioscoop :D xx

Wendyy 20 april 2010

Eehjj man jij daar : ''De daders blowen, ze gebruiken wiet"... en wat gebruik jij dan wel niet met zo'n hoofd en stem ???!!! '' Houd je kop over michael. !!

SlowRider 21 april 2010

Wendyy...je bent zeker blind ?

Michael 22 april 2010

"Eehjj man jij daar : ''De daders blowen, ze gebruiken wiet"... en wat gebruik jij dan wel niet met zo'n hoofd en stem ???!!! '' Houd je kop over michael. !!" BEK DICHT :D