Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

"MIJN HOND EN IK WORDEN GETREITERD"

3.769 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 6 sep. 2015
Blind zijn is al geen lolletje. Maar gepest worden als je wandelt met je blindengeleidehond Radi is helemaal van de zotte. Het overkomt Johan Dingemanse, vertelt hij in 1-op-1.

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Stop pesten 06 September 2015

nu we het toch over weggetreiterde mensen hebben, kan PvdA gelieerde Goestig Tv niet eens een reportage over de asielopvang in de Zeelandhallen doen ? Veel mensen zijn vast benieuwd hoe het daar aan toe gaat.

Goestig 06 September 2015

Dat hebben we al geprobeerd maar van het COA mogen we binnen de Zeelandhallen niet filmen. Vanwege pricacy-redenen, zeggen ze.

harry 10 September 2015

waarschijnlijk hebben ze iets te verbergen daar in de Zeelandhallen dus.

Humanrightswatch 10 September 2015

Dat klinkt inderdaad verdacht. kan een vrijwilliger geen Wlan camera binnensmokkelen ? Is het een optie om te proberen de asielzoekers zelf te intervieuwen ? Die hebben toch zelf ook Iphones en gratis Wlan ? We kunnen ze vragen om hun dagelijkse belefenissen ergens te videobloggen ? Een historisch document maken van deze grote gebeurtenis voor de gemeente en stad Goes ? Of werkt hun gratis Wlan alleen maar in die hal en is die niet verbonden met het internet ? Of gefilterd ? M.a.w. warom horen wij niets van hen ? Je zou toch minstens een bedankje van ze verwachten ? Of durven ze soms niet vrij te spreken ? Er zijn veel onbeantwoorde vragen, te-veel.

Richard Lader 09 September 2018

deze man en zijn hond dienen beschermd te worden !! elk idee is goed, ook knokploeg !