Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ruilwinkel

3.642 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 10 jan. 2016
De Ruilwinkel is niet langer in staat om vluchtelingen uit de Zeelandhallen te bedienen. Op verzoek van het COA gaan zij voortaan naar de Welkomwinkel van het Rode Kruis. Nel Bouterse coƶrdineert de Ruilwinkel en vertelt er over in 1-op-1.

9 reacties

Reactie wordt toegevoegd

job 10 January 2016

http://www.liveleak.com/view?i=2b0_1452399964 duidelijker kan deze mensenhandel uitgelegd worden.(u zegt dus welkom mensenhandel nou kan ik mn goedheid laten zien?) Waarom mogen wij alleen neuzelen over incidentjes en is er geen volwassen discussieplatform in zeeland.Vorm van transparante democratie zeg maar.

de Fabriek 10 January 2016

Het aantal vluchtelingen was overweldigend. dat dachten die honderden vrouwen die slachtoffer werden van de georganiseerde terreur groepsverkrachting en beroving bij de buren ook. Sinistere Euro bestuurders laten dit toe, verzwijgen het, echte vluchtelingen die echt rechtmatig hulp nodig hebben en verdienen zijn gewoon het slachtoffer van die smerige pedofielenclub die hun sadistische kicks krijgen van het zien van menselijk leed, dood, oorlog, verkrachtingen., pedofilie, inderdaad ook mensenhandel, slavernij, enz. En het nederlandse volk net zo goed. Dit soort lieden is een grotere bedreiging voor onze veiligheid dan die duizenden terroristen die met hun georganiseerde flashmob's door europa trekken om aanslagen te plegen.

Zwart - Wit 10 January 2016

"zijn er dan twee verschillende soorten mensen"? "Ja". Dat is de definitie van Apartheid. Maar ergens heeft ze gelijk, er zijn mensen die het gelijkheidsbeginsel zoals omschreven in de Nederlandse Grondwet nog wel respecteren, en anderen weer niet. Wel merkwaardig dat dat dan werknemers van juist die overheid moeten zijn die hun bibs er mee afvegen als zijnde hun voorbeeldfunctie die zij uitdragen maar dan wel verontwaardigd en geschokt reageren als de vluchtelingen dan hun voorbeeld volgen en een eenzelfde gedachten kronkel tot vaak gewelddadige uiting brengen.

job 10 January 2016

middelburgse burgervader wil er meer. Wat weet hij dat wij nog niet weten. Gaat dat over die groep in servie ong 16.000 mischien of ben ik nou te transparant. Maar dat was toch afgesproken werk van onze eigen leiders? Mensenhandel meer niet. Leve de wapenindustrie.

willem 12 January 2016

doe niet zo overdreven--volksmisleider rutte heeft gezegd dat het zeer hoog opgeleide personen zijn en dat NL blij moet zijn met de nieuwe aanwas. sarcasme off.

annemarie 05 February 2016

Waar blijven al die kerels waar wij, vrouwen, op moeten kunnen rekenen. Woorden zijn prima maar daden beter. Laat ons een vuist maken. Ons mooie zeeland mag niet vervuild worden door rascisten, homohaters, vrouwen verkrachters, dieven, het haten van andersdenkenden. Geweldplegers.

vluchtelingen 17 February 2016

bob

vluchtelingen 17 February 2016

ik denk dat er nog meer komen volgens merkel want duitsland wil niets meer maar rutte wel dus wacht maar af rutte gaat vandaag of morgen naar duitsland en bekokstoof dit met merkel. o ja rutte wat denk je van c a en albert hein probeer even weer 10 of 15 duizend werklozen. en maar lachen ja het zit in je genen

ze zijn terug 26 August 2016

nel is zelf van groen links die hele hordes vluchtelingen binnenhalen, maar 'zijn ze alleen niet welkom in haar ruilwinkel wegens de brandveiligheid als het druk is. Branden nederlanders dan minder goed want het is er vaak druk. Nee, dan moet ze maar bij de deur het aantal bezoekers controleren om de veiligheid te garanderen en niet onzinnig zomaar mensen discrimineren terwijl dat nog niet eens een oplossing oplevert en blijkbaar de veiligheid van nederlandse bezoekers tot niet belangrijk bestempeld. Zo gaat groen links dus door de bocht en nu is duidelijk waarom zij zelf die mensen uitnodigen hier om ze vervolgens weer weg te sturen, om gewoon zelf de dictator te kunnen spelen omdat ze zelf een onhoudbare situatie hebben geschapen. Dit is met voorbedachte rade.