Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

HONDEN LEREN ZICH GEDRAGEN

2.212 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 8 jun. 2017
Onderaan de Westhavendijk in Wilhelminadorp wordt geduldig gewerkt aan het gedrag van jonge honden. Zodat ze een beetje luisteren en geinige dingen kunnen.

2 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Poep overlast in Goes 10 June 2017

Begin maar eens met de baasjes zelf leren zich te gedragen en dus die warme hondendrol op te pakken en weg te gooien zoals het verplicht is. Want heel veel mensen hebben er overlast van en dat lijkt me zwaarder wegen dan dat een hond "geinig" kan doen. Tip, neem niet het voetpadje op de dijk daar bij die club want dan kan je je schoenen wel weggooien. Voetgangers moeten daar op de rijbaan met de daar veel te hard scheurende auto's door de stront van die club en daar is dat pad niet voor aangelegd. Waarom laten ze hun honden gewoon niet op hun eigen terrein poepen eigenlijk ?

Anna 20 June 2017

Je kan het ook anders stellen, als die hardscheurders nu eens langzamer zouden gaan rijden hoef je niet in de stront te trappen, dan kun je er normaal langs lopen. Wat dat schijten betreft: ik ben het eens dat de eigenaren van honden alles moeten opruimen van hun hond en dan zou ik ook tegen de gemeente zeggen gebruik de hondenbelasting om bakken te plaatsen dan hoeft de eigenaar geen uren met een zak stront te wandelen. Hondepoep verdwijnt snel, de vogels halen er veel uit en in de zomer wordt de poep heel snel droog. Men kan zich beter druk maken om andere zaken die veeeeeeeel en veeeel erger zijn.