Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

DE TREIN NAAR WOLFAARTSDIJKSCHE VEER

2.235 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 18 feb. 2017
Eerder deze week gebruikten we beelden uit 1927 van de opening van de spoorlijn Goes - Wolphaartsdijk. Vandaag al het filmmateriaal dat van die dag bewaard is gebleven.

2 reacties

Reactie wordt toegevoegd

NEPtunus 18 February 2017

DIt is wel interessant, men besluit in 1927 voor die paar mensen op noord beveland voor veel geld een hele spoorlijn aan te leggen en twee jaar later is er dan de grootste crisis van de vorige eeuw met ongekende armoede en honger, ziektes enz. Maar toch maar effe veel geld nog over de richel, voordat we verhongeren, Of was het gewoon weer het aanbestedings gedrag met het gat in de hand van de hoge heren, hier o.a. te zien met bolhoed, die hun geld verdienden met megalomane infrastructuur projecten waardoor dus de economie wel moest instorten, om vervolgens zelf enorme fortuinen te vergaren met voorkennis op de beurs ? Allemaal dingen die historisch eerder of later al bewezen feiten waren en heden ten dage ook hun spiegelbeeld vinden. Hoe het afliep met die crisis en die mooie treintjes ? Er kwam natuurlijk een groot ongenoegen onder de bevolking die moest verhongeren terwijl de rijken maar feesten en verspillen om er zelf beter van te worden en die vond zijn weg in het democratische process, later was heel europa aan stukken en honderden miljoenen doden. Dus hoe zullen we het economisch nepnieuws van vandaag de dag dat het allemaal zo goed gaat dit keer eens omzetten in directe besteding ? Want het moet toch gelijk op hé ! En u mag helemaal stemmen waaraan, toch ?

exodus der menselijkheid 19 February 2017

stemmen heeft helemaal geen zin, als de russen de verkiezingen niet hacken doet ultra extreem rechts het zelf wel weer net als de vorige verkiezingen. Bereid u maar voor op het PVVD kabinet der kapitaal krachtige ubermensen die alleen hun eigen elite leventje bekostigen door het van een ander te jatten als zogenaamde voortrekkers en gangmakers van onze economie die maar vinden dat de rest moet doen wat ze zeggen, of anders donder je maar op uit hun land want geld of werk om te overleven krijg je toch niet of anders een armoedige gulle gift van hun voedselbanken waar je gewoon kapot aan gaat wegens ondervoeding, maar dat scheelt ze later dan weer pensioenskosten, waar ze zelf geld aan willen verdienen, dus dat is win - win. U wil toch ook bij de winnaars horen zeker ? Loopt u niet mee dan ? dan is daar de voedselbank en als u dat niet zint dan kunt u gewoon weggaan uit nederland, daar heeft u tenslotte altijd een derde van uw inkomen voor afgestaan, dus dat kunnen ze dan ook mooi opmaken.