Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

pesten

3.506 keer bekeken
paultje
Gepubliceerd op 25 mei. 2011
verhaaltje over pesten

21 reacties

Reactie wordt toegevoegd

zo is het 26 May 2011

laat de klootzakken je niet deprie maken.

D. 26 May 2011

Als iemand gepest wordt, melden bij de hoofd van de school. En ook open kaart spelen met je ouders. Een vriend nemen die je steund. Sta je dan nog alleen? Gewoon naar de Politie, er is altijd iemand die je helpt.

Ervaringsdeskundige 26 May 2011

HET IS NIET JOU FOUT OF SCHULD!!!!!!!! De Pest-ster is fout !!!!!! Daar moet wat aan gedaan worden anders stopt het nooit het geweld!

noell 26 May 2011

Mijn dochtertje is acht jaar ze ging naar de basisschool in Hulst, werd genegereerd en gepest mocht als enige nooit op verjaardagen komen, sinds een jaar heb ik haar daar vanaf gehaald omdat ze op het schoolplein hadden getekend een kerkhof met haar naam en wat denk je niemand van de leerkrachten deden er iets mee helemaal niks ze moest het maar naast der leggen. ze werd opstandig druk en agressief en sliep heel slecht. nu zit ze een jaar in Belgie en wat denk je ze heeft vriendinnen is rustig lief en slaapt rustig en gelijk als ze naar haar bed gaat,is niet meer agressief, soms komt het nog bij haar boven we zijn er ook mee naar een kinderpygoloog gegaan en dat heeft haar enorm geholpen, Ik ben blij met de beslissing.maar de leerkrachten doen er helemaal niks mee. haar schoolprestaties gingen ook achteruit en nu kan ze mee gaat echt super goed ben blij dat ik ze ervan die school gehaald heb had het eerder moeten doen pesten moet stoppen voor iedereen ieder is uniek dus laat elkaar met rust

job 26 May 2011

Nou nou wat heftig allemaal, maar gepest wordt er niet alleen op school hoor. Kijk maar eens op de werkvloer,sociale werkplaatsen en verloederinghuizen,gemeente die de een wel wat gunnen en de ander niet. Denk niet dat niet alleen schelden pesten is, maar er ook andere veel subtielere manieren zijn. Ik zie volwassenen mekaar genoeg pesten ook al valt dat niet zo op. Er is steeds minder empatie onder de mensen dus zal wel erger worden voordat het verbeterd.

i.d.d. 26 May 2011

i.d.d. met zijn allen aanpakken die bullebak waar ze ook zitten. zero tollerance voor aso's. de wereld is toch geen strafkamp ?

donderdag 26 May 2011

hoe halle mensen het in hun hoord om iemand zo te pesten dat die zich van het leven beroofd staan ze er wel bij stil wat ze iemand allemaal aan doen ze latte de famillie achter met een groot gemis en ook een schuld gevoel of deze wel genoeg hebben gedan om te zorgen dat het niet zo verkwam.op school mag er ook soms beter op gelet wrden maar ik denk dat er ook een stukje op voeding bij de ouders ligt want je ziet ook dat steeds jonger kindren uit gaan en heel veel drinken zo dat je ook heel veel gedraags verandering ziet bij de jeugd

Ellen 26 May 2011

Dit had mijn dochter geschreven kunnen hebben! Zij is er gelukkig nog maar we zijn vaak bang geweest dat zij ook deze laatste stap zou nemen. Met dank aan school die daar nauwelijks op reageerde!!

annemieke 27 May 2011

ja ook bij scheiden word er veel gepest,de moeder die erg machtig is en van alles over de vader kan zeggen.Wel of niet naar de vader mogen,negatief praten over hem.Rapporten getekend zo terug mee geven aan school zonder gezien te hebben.Vakanties waar geen overleg mogelijk is en moet nemen wat er is.En dit allemaal in het nadeel van het kind.Ik heb zo n vriend waarbij ik het van dichtbij mee maak en zie hoe zowel de vader en kinderen hier last van hebben.Ik ben dus de stiefmoeder en probeer zo goed mogelijk voor hen te zorgen maar er word toch altijd negatief over je gepraat want ja je bent met de vader.Ik vind dat de moeder vaak de vermoorde onschuld speelt als er iets ergs gebeurt en zouden hand in eigen boezem moeten steken.

ook zo 27 May 2011

dat is vaak ook zo annemieke, http://www.sire.nl/campaign/c/57/

ook zo 27 May 2011

job heeft ook gelijk, vooral de politiek is voor discriminatie naar inkomen en zo, die stoken expres het nog op ook. alles voor de rijke pestkoppen en de rest moet maar voor ze buigen. waar is het idee gebleven dat de overheid er is om alle burgers te beschermen ? weg, omdat er bij de overheid ook alleen maar van die etterbakken werken die werkelijk alleen maar interesse hebben in nog meer bonus en daar over lijken voor gaan. maar ja, sociaal of socialisme kan en mag niet hier.. van de bullebakken.. die vinden a-sociaal zijn totaal geen probleem. wenselijk zelfs als men een goed kapitalist wil zijn, anders ben je een softie en een loser en ben je zelf aan de beurt om weggepest te worden. wat een fijne maatschappij is het toch. vrijheid, om elkaar het daglicht in de ogen niet te gunnen. echt een samenleving on trots op te zijn. net een stel barbaarse holbewoners. oh, en btw, ook die kerel uit kappele die al jaren werdt getreiterd en gepest, geterroriseerd zeg maar, en die toen een beetje over de rode ging met een bijl.. ja, die moet worden opgesloten, de terrorist die jaren lang bloed onder zijn nagels weghaalde ? nee, die mag gewoon vrij rondlopen. en niemand, niemand op dat dorp heeft er ook maar wat tegen ondernomen. ze zwegen, en stemden dus in. zwaai maar vriendelijk tegen die plaatselijke dorpsbeul, anders ben je zelf aan de beurt, in dat nette zgn christelijke dorp.

een moeder 27 May 2011

Bedankt voor deze video!!! Kom nou eens met z'n allen op voor het gepeste kind zodat de "pester" alleen komt te staan!! Een pester maakt je kapot vanbinnen en ontneemt je jouw eigen identiteit!!! Weg ermee en snel..àktie!!!!!!! Helaas wordt onze dochter ook gepest! Wij als ouders zitten er héél kort op en laten alle alarmbellen rinkelen!!!!! Sterkte voor iedereen die gepest wordt en ga er van uit dat het weer goed komt... er zal altijd een "lichtpuntje" zijn!!! Laat je niet klein krijgen daarvoor ben ook jij te waardevol!!!!!

CRB 28 May 2011

Meelopers....schapen zijn de meesten. Hobbelen achter degene aan met de grootste bek, bang dat ze anders zelf er niet meer bijhoren. En de leiders van groepen pesters....vaak onzekere sukkeltjes die pesten nodig hebben om een goed gevoel te krijgen. Losers.....

het maaiveld 28 May 2011

http://www.youtube.com/watch?v=-XX30-Ez8xg&feature=fvsr "the nail that sticks out is hammered down".

poetic justice 28 May 2011

http://www.youtube.com/watch?v=dt7f2DwFEnc&feature=related

en zo 28 May 2011

http://www.youtube.com/watch?v=oIHhm6lXBSo

Alex C 28 May 2011

Ikzelf ben ook gepest ,vanwege het feit dat ik altijd klein was voor m,n leeftijd. Nog steeds worden er bv op het werk ,opmerkingen gemaakt waar ik soms nog behoorlijk kwaad kan maken. Kijk het is toch nooit goed, mensen hebben het van nature in hun genen zitten. Alles wat niet in het straatje past ,"deugt" niet. Nu ben ik 42 ,ik train al 27jaar met gewichten. ik ben nog steeds niet lang ,maar ben van 51kg ,in 1984, naar 100kg "gegroeid". En weet je wat ,ze hebben het nog steeds over het "gebrek'aan lengte. Als ik 2.10 was geweest hadden ze ook weer wat verzonnen. Het is nooit goed , en ik denk (of zeg als het moet) , "fuck you! "

word ! 28 May 2011

goed gesproken alex, ben je niet lang, dan ben je wel klein, dik, of dun. het ligt daar ook helemaal niet aan, het probleem zit bij de bully in het hoofd. vaak zoiets als geweld thuis, of heel vaak ook alcohol problematiek. schulden, drugsgebruik, dat soort gebeuren. het is echt niet gezellig bij de pestzakken thuis, en daarom zijn ze zelf zo rot. waar men ook wel weer overheen kan groeien, maar dan moet iemand ze wel even aanspreken op hun pest gedrag anders denken ze heel hun leven dat dat zo kan.

ikke 29 May 2011

BEWONDERING!!!! prachtige video moet op alle scholen, tvzenders en billboards verplicht worden om bekeken te worden.

wings 29 May 2011

Wij worden ook gepest en wij zijn oudere en mijn partner heeft niet lang meer te leven en ik sta voor een operatie , niemand durft iets te doen en daardoor hebben die volwassenen macht eigenlijk over heel het gehucht . Ik dacht hier te gaan wonen omdat ik het fijne mensen vond met een leuke taal en die zijn er ook maar die zijn ook bang . Dus wij gaan weg hier ! Ik hou het niet meer vol !

Peterdw. 30 May 2011

Wat erg wings, ik leef met jullie mee. Ben als kleine jongen vaak mishandelt door een bepaald persoon. Ben op judo gegaan, was goed voor het zelfvertrouwen en ben van me af gaan slaan. Job, het begint al op school, en dat is het trieste. [email protected]