Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Parkeerautomaat steelt

3.205 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 14 apr. 2010
In de Bussestraat in Vlissingen staat een parkeerautomaat die kaartjes steelt waarvoor al is betaald. Reportage: Bram, Delo, Solomon & Michael.

9 reacties

Reactie wordt toegevoegd

ikk 14 April 2010

Heb daar anders nooit problemen gehad. ;)

Henk 14 April 2010

Had daar ook nooit problemen maar dit zal wel nieuw collegebeleid zijn.

Goesenaar 15 April 2010

Briljante reconstructie

maria 15 April 2010

grappig filmpje,kan ik wel warderen.

vlisssinger 15 April 2010

Tjongejonge zeg niks beters te doen.....moet je ook kijken wat je doen. er zit nu eenmaal ruimte tussen de onderdelen. Ach dat kaartje kunnen ze echt gebruiken om hun schuld weg te krijgen.....maar als je neld en daar melding van maakt krijg je netjes de tijd door hoelang je mag blijven staan....tenminste dat is mijn ervaring.

Maarten 15 April 2010

En zonder dat kaartje als bewijs kun je die 2 euro ook niet eens declareren... Als ik jou was zou ik eens kijken of ik niet iemand in de Vlissingse gemeentepolitiek kende. Misschien kan je daar dan dat kaartje declareren.

@vlissinger 15 April 2010

Waar is je gevoel voor humor!?!

one armed bandit 15 April 2010

van dat automaat krijg ik ook de rambam. ik moet zeggen dat dit mij nog nooit overkomen is. wel valt mij op dat expres de chipknip buiten werking is gesteld. jaah! precies kunnen betalen met de chip scheeld natuurlijk in de afronding in vergelijk met kleingeld, wat niet iedereen altijd "pas" bij heeft en dus vaak teveel inwerpt.. ja ja, dat geintje kennen ze al lang bij parkeerbeheer.. uitpersen die melkkoe ! is ondertussen dat kleremachien op de parkeerplaats bij de schelde al eens gemaakt ? die daar waar het vroeger nog wel eens gratis parkeren was ?..

armloze bandiet 25 April 2010

en het parkeer automaat aan de andere kant van de parkeerplaats is helemaal buiten gebruik met de vermelding dat u maar een andere automaat zoekt. zelfs een vermelding waar die zich dan bevind is al weer te veel.. vlissingen... net als vroeger een ketting over de schelde, dat zouden ze wel zien zitten denk ik.