Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

huren niet meer naar beneden.

3.785 keer bekeken
pappajesse
Gepubliceerd op 13 nov. 2013
vvd wil de huren wel vrij geven naar boven maar niet naar beneden.

26 reacties

Reactie wordt toegevoegd

job 13 November 2013

Functieomschrijving Orionis Walcheren - algemeen directeur excellente manager: stuurt, onderneemt en verbindt Fusie organisatie van Sociale Dienst Walcheren, Kredietbank Walcheren en het SW bedrijf. Balans tussen menselijke en zakelijke maat. Neemt organisatie mee op ingeslagen weg. Orionis Walcheren voert voor de gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen de participatie wetgeving (WSW, WWB en straks Wajong) uit. Primaire doel is het begeleiden van mensen met een (grote) afstand tot werk naar werk of participatie. Bij Orionis werken 940 medewerkers waarvan 750 SW-medewerkers. Algemeen directeur stelt kaders en is in staat de ingezette ontwikkeling van de organisatie te implementeren en uit te bouwen op heldere en transparante wijze. Spreekt mensen aan en bewaakt de voortgang. Communicatief sterk, zichtbaar voor de organisatie en samenwerkingsgericht. Vernieuwend en stimulerend. Brede managementervaring in een politiek/bestuurlijke en complexe omgeving. Kan omgaan met politieke dynamiek. Boegbeeld van de organisatie en sparringpartner van het bestuur. Stevige (vak)inhoudelijke gesprekspartner met inzicht in de ontwikkelingen binnen de sector. Onafhankelijk, integer en resultaatgericht. Komt uit een bedrijfsmatige (aangestuurde) omgeving. Woont of is bereid zich op het mooie Walcheren te vestigen. Referentie 20263. Vlissingen Functie-eisen zie functieomschrijving Bedrijfsprofiel zie functieomschrijving Arbeidsvoorwaarden zie functieomschrijving Contactgegevens Ebbinge & Company Ebbinge House De Cuserstraat 87 1081 CN Amsterdam T.+31 (0)20 5 725 725 [email protected] www.ebbinge.nl

job 13 November 2013

Gezocht nieuwe slavenhandelaar. orionis walcheren gebracht door amsterdam. Zo verdient iedereen er nog wat aan.

job 13 November 2013

Uitkeringstrekkers mogen zelf aangeven welk werk zij in ruil willen doen. Dit kan variëren van sneeuwruimen, klaarover zijn of 'maatje' zijn in de ouderenzorg. Het moet wel gaan om maatschappelijk relevant werk. Ook krijgen bijstandsgerechtigden die met meerdere mensen een woning delen, straks een lagere uitkering. Zij delen hun kosten, waardoor die per persoon lager zijn.

job 13 November 2013

Zo en nou een van de laatste nederlandse potjes.(dan is de diefstal compleet) "Pensioenstelsel flink op de schop"

job 13 November 2013

We staan op het punt om de brandweer en ambulance te gaan privatiseren. Brandje:kan u gelijk bij de brandweer afrekenen 15.000 is niks.

job 13 November 2013

“Provincie ziet af van windmolens op het land” kopt het Dagblad van het Noorden. Dat klopt niet. Het staat al vast dat er windmolen in Friesland komen. De komende 6 jaar minstens 530 MW, ergens. Met dit besluit ontneemt de provincie alle Friezen een kans op 500 EUR voordeel van een eigen stukje windpark, van de windmolens die er toch gaan komen. Dit is dus een armoedige keus van de provincie. Op instigatie van de natuur en milieu clubs en de anti duurzaam fanaten van “hou Friesland mooi maar vooral arm en dom”

job 13 November 2013

Het constitutionele Hof in Tsjechië heeft korte metten gemaakt met een wet die, net als in Nederland, in de Tsjechische Republiek verplichte tewerkstelling voor werklozen invoerde. De wet bepaalde dat werklozen een straf opgelegd kregen, in de vorm van inhouding van hun uitkering, als ze gedwongen arbeid weigerden.

job 13 November 2013

Het provinciebestuur wil niet dat er een opslag voor kernafval komt in de bodem van de provincie. Overijssel is niet de enige provincie die tegen de plannen is, ook andere provincies hebben inmiddels aangegeven dat zij tegen een dergelijke opslag zijn. Dit is te lezen in een brief van de Gedeputeerde Staten van Overijssel gericht aan het ministerie van Economische zaken.

job 13 November 2013

Mensen die nu verhuizen naar een sociale huurwoning zijn doorgaans duurder uit dan huizenkopers. Per vierkante meter betaalt een huurder maandelijks vaak enkele euro's meer.

bertus 14 November 2013

de VVD is de grote verliezer bij de verkiezingen gisteren, een totale afstraffing van hun wanbeleid. dus die hebben eigenlijk niets meer te zeggen en geen recht van spreken meer.

job 14 November 2013

14 en 15 november conferentie over internationale waterveiligheid. LOL bij welke multinational zou drinkwater het het veiligst zijn denkt U? Werkgroep 2 behandelt oplossingen gericht op effectieve afstemming van stakeholders, met name beleidsmakers en politici, onderhandelaars en systeemdeskundigen. Voorbeeldcasussen zijn o.a. de voedsel- en energieketen in de Aralmeer-regio en in de Oostelijke Nijl in Afrika. Werkgroep 3 bespreekt het belang van het verbinden van de burgermaatschappij met beleidsmakers door middel van diplomatie op meerdere niveaus. Daarbij gaat het vooral om de vragen welke middelen en instrumenten effectieve verbanden creëren. De nadruk ligt op de ervaringen van overheden, internationale ngo's, diplomaten en internationale FINANCIERINGSORGANISATIES in diverse gebieden. DUS GEEN LEVENSBEHOEFTE MEER MAAR PRODUCT.

job 14 November 2013

Gooi je kids maar de straat op huur kunnen ze niet betalen en samen in een huis is ook verboden. Nou jah niet verboden natuurlijk wel heeeeeel duur. Hahaha nog voordat de overheid het er doorheen heeft hebben de klaplopers al een oplossing inschrijven bij de buren die wel werken:) De normale nette mensen zijn hier weer de l.. Hahaha ouders tegen kinderen opzetten goeie zet van de regering van verdeel en hou alles.

job 14 November 2013

http://kassa.vara.nl/actueel/consumentennieuws/artikel/nieuws/sp-nieuwe-regels-uitkeringen-worden-ramp/ Het kabinetsplan om mensen die een woning delen te korten op hun uitkering, wordt ,,een ramp''. Mensen zullen in financiële problemen komen, gezinnen worden uit elkaar gerukt en het verlenen van zorg aan zieke familieleden wordt bemoeilijkt. PvdA-Kamerlid John Kerstens reageert positief op het voorstel van Klijnsma en stelt dat het een goede balans biedt tussen ,,een noodzakelijk vangnet en het zo veel mogelijk motiveren van mensen om aan het werk te gaan''.

job 14 November 2013

Er is geen weg meer terug voor de Amerikaanse centrale bank, nu ze een steunpilaar is geworden onder de obligatiemarkt. Mooi voor de snelle pakken. En wie betaald die steunpilaar idd de mensen die wat produceren. Lol die betalen nou dus mee aan mooie winsten snelle jongens:) slim. Als het op is hebben de slimme jongens nog wat en staat de werkman met lege handen. Wat niet weet wat niet deert zullen we maar zeggen.

job 14 November 2013

http://www.hln.be/hln/nl/11656/Occupy-Beweging/article/detail/1739924/2013/11/13/Occupy-scheldt-15-miljoen-dollar-schulden-van-Amerikanen-kwijt.dhtml Zo weer een beetje meer inzicht in schuldhandel.............

job 14 November 2013

http://www.osnews.com/story/27416/The_second_operating_system_hiding_in_every_mobile_phone

job 14 November 2013

Verboden te delen..... http://www.telegraaf.nl/binnenland/22057518/__Bekeuring_voor_doorgeven_parkeerkaartje__.html

rita 15 November 2013

dathelezooitje ophetbinnen hofmoet op de schop\

rita 15 November 2013

ja datis het enge vallen met dit kabinet weg er mee mooie beloftes maar niet waargemaakt

job 15 November 2013

http://www.humo.be/filmpjes/263203/zou-jij-een-rekening-openen-bij-google-bank just fun

job 15 November 2013

geen fun...... http://www.theguardian.com/technology/2013/nov/15/jeremy-hammond-anonymous-hacker-sentenced

job 16 November 2013

http://www.youtube.com/watch?v=DV71O_iHw2M

vastgoedbelegger = huisjesmelker 16 November 2013

natuurlijk gaan de huren niet naar beneden ! mijn investering moet meer rendement opleveren en hoe de volkshuisvesting is zal me reet rotten. nee,dat mensen gewoon ziek worden van de krotten waar ik meer en meer geld uit wil persen wil ik niet eens weten. want wij hebben liever niet van die negatieve praatjes aan de champagne met kaviaar ontbijttafel.

job 16 November 2013

yup regering is sociale huizenmarkt aan het verkopen. Net als ze met de zorg gedaan hebben. En ook water is men aan het voorbereiden. Enige wat groeit is de staat en de eu politiek. De rest is druk aan het crissisen.

job 16 November 2013

Lol verboden te blowen. http://www.omroepgelderland.nl/web/nieuws-1/2040358/zuipkeetles-voor-basisscholieren.htm#.UofHbyZgVhF

pappajesse 20 November 2013

http://stopdebankiers.weebly.com/1/post/2013/11/huurders-nieuwe-melkkoe-deel-2.html