Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Senior spijbelaars

2.912 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 9 feb. 2010
Je moet aardig wat gespijbeld hebben om toegelaten te worden tot de Goes TV-redactie. Daarom is het mooi een zware CDA-delegatie over de vloer hebben: kunnen we eens vragen hoe het vroeger ging met spijbelen. Reportage: Bram & Solomon.

8 reacties

Reactie wordt toegevoegd

zoop 09 February 2010

dus met de hakken over de sloot gokkend op matige zesjes , spijbelen omdat meneer het zelf wel goed genoeg vond, en regelmatig lastig voor de leraren... en dat wordt dan directeur van een school ? geen wonder dat het nederlandse onderwijs zo belabberd slecht is.. en "meneer" verklaart het nog alsof hij het normaal vind ook... weg met die zakkenvuller, zet er maar iemand neer die wel begaan is met zijn beroep en de taak om onvolwassenen voor te bereiden op hun leven en niet er alleen zit om de kantjes er af te lopen en zo veel mogelijk salaris te verkrijgen voor zo weinig mogelijk inzet... zou u uw kind naar zijn school sturen wetende hoe de directeur daar er gewoon niet veel om geeft en liever zo weinig mogelijk doet ? geen wonder dat de jeugd het niet ziet zitten als dit hun voorbeeld moet zijn.

R. 09 February 2010

Niet lullen maar zakken-vullen.....

nire 09 February 2010

Waar zijn de hoofdletters en de punten gebleven zoop?

zoop 10 February 2010

@ nire, die zitten gewoon op je toetsenbord...

jaapie 10 February 2010

[quote] Je moet aardig wat gespijbeld hebben om toegelaten te worden tot de Goes TV-redactie. Daarom is het mooi een zware CDA-delegatie over de vloer hebben: [/quote] jajajahaha, die weten er alles van, onmiskenbaar de enige echte experts in zichzelf drukken en aanverwante achterkamertjes praktijken....

nire 11 February 2010

Goh, ja op de mijne wel, maar dan mist er toch wel wat op jouw toetsenbord? Of vroeger ook veel gespijbeld tijdens de lessen Nederlands of taal?

mike b 12 February 2010

Vandaar dat de Korzackschool zo slecht onderwijs voert.

mike b 12 February 2010

En dit samengeraapte stelletje moet dan de burger van dienst gaan zijn. Zie de bui al hangen.