Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Spijbelbezoek

1.880 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 1 jun. 2010
Michael heeft deze week geen zin in school. Delo is al een tijdje de weg naar Goes TV kwijt. We gaan de heren thuis opzoeken en nemen kadootjes mee: voor beiden een vlijtig liesje (voor het goede voorbeeld) en een bos wortelen (alleen met goede ogen vindt je de weg naar school!). Reportage: Bram & Solomon.

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Goesenaar 01 June 2010

Lik op stuk! Prima aanpak.

korte metten 01 June 2010

Kijk dit is tenminste een actie. Zouden ze vaker moeten doen en ook opnemen op de camera.Daarna uitzenden op school dat de andere leerlingen alvast weten wat ze te wachten staat. Zullen ze misschien 2 keer nadenken voordat ze 'verdwalen'op de weg naar school. Dit verdiend een award voor de man achter dit grandiose idee. Grote pluim voor jullie.

solomon en bram 02 June 2010

hoi

anti klerk 02 June 2010

spijbel bezoek ? een emmer water in zijn bed, de spijbelaar vastbinden en in de schoolbanken afleveren. maar ja, de heer des huizes vind het allemaal wel best geloof ik.. lekker verantwoordelijke ouders. nee, die baardmans van TVGoes moet het maar komen doen. tjonge tjonge, ik heb een beetje medelijden met michael dat hij in zo een omgeving moet opgroeien. blijkbaar is het niet zo best want hij ontwikkeld zo een fobie want hij durft nu al niet eens meer naar de dokter.