Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Arnemuiden wil geen coffeeshop aan de Kleverskerkseweg

4.493 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 17 dec. 2009
Wij vroegen in Arnemuiden of dat inderdaad zo was...

19 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Hans .Swarts 17 December 2009

Die mensen hebben wel veel vertrouwen in hun kinderen.

jop 17 December 2009

geestveruimend mag niet,geestvernauwend wel???? En dat vind ik veel en veel enger.

jop 17 December 2009

Ik wil de kerken verboden hebben dat manipulatieve gedrag en al die indoctrinatie van kleine kinderen. Ik zeg laat mensen zelf nadenken. Weg met die kerken moskeen en sektes.

boesang 17 December 2009

Sorr hoor maar voor de meeste mensen bied de kerk absoluut geen enkele verlichting.we leven in het jaar 2010 en niet meer in de middeleeuwen.De een drinkt een glaasje wijn de ander rookt een jointje.Harddrugs word het genoemd,maar wat als je een fles whisky of rum drinkt.de gevolgen zijn erger dan een onschuldig jointje.Geen koffieshop dan maar langs de plaatselijke dealer voor een jointje,pas op deze man heef wel harddrugs te koop!

zoop 17 December 2009

willen ze geen concurrentie voor al die thuisdealers op dat dorp die trouwens veel meer als alleen cannabis verkopen. verbeter de wereld, begin bij je eigen dorp. net of het democratisch bepaald kan gaan worden of een onderneming zichzelf ergens mag gaan vestigen of niet. ja, zo denken ze daar op dat dorp, dat is bekend.... helaas voor hun wonen we in nederland en niet in een extreem religieus land.. dit is gewoon goede reclame voor die coffeeshop, meer niet.

janus p 17 December 2009

"we staan hier in arnemuiden" .... ja hoor, denk je dat we niet zien dat je voor een greenscreen staat ? zo goed is jullie techniek nog niet hoor. hahaha voor de rest wel een redelijk goede reportage...

anoniem 17 December 2009

Ik ben TEGEN een coffeshop. Ik vraag me af waarom die dingen uberhaupt bestaan. Van mij mogen die dingen met hun rotzooi van de aardbodem verdwijnen.Wat moet je er nou mee....het maakt je leven echt alleen maar kapot. WEG met die rotzooi!!!

ook anoniem 17 December 2009

Heeft u echt geen idee????? Kom eens van het dorp af en kijk om je heen en praat eens met andere mensen,daar kun je echt van leren hoor. Wij hebben in nederland niet voor niks het beste drugsbeleid. En als u het zo goed voor heeft met uw medemens,kijk dan eens bij u vader of moeder onder het bed. Ik heb namenlijk te horen gekregen dat drankmisbruik bij oudere een zorgelijke ontwikkeling aan het worden is.En bij blowen staat het aantal gebruikers al 25 jaar gelijk. Maar ja dan zegt u natuurlijk dat ik gek ben en niks weet...........jammer,dacht dat we samen op de planeet waren. een middelburger.

dansma 17 December 2009

Haha nou dat hoeft niet perse in Arnemuiden te komen, ze hebben al genoeg!

anonieme erremuunear 17 December 2009

Hou allemaal even op om Arnemuiden zo negatief te vinden. Wij komen echt wel eens van het dorp af hoor!!!!!!!! Kijk eerst eens naar jezelf voordat je commentaar hebt op een ander!!!!!!

vrijbuiter 17 December 2009

met oogkleppen op kom je ook niet veel verder als een molenpaard dus laat maar komen die shop anders woekerd de straathandel volop en dan heb je werkelijk minderjarige die hardere dingen kunnen kopen als een jointje dus legaliseer de boel en dan kun je het ook echt onder controlle houden om hier de kerk bij te halen vind ik niet gepast dit staat er buiten juist bij stenge geloven viert de losbandigheid hoogtij dus.......

Name it 17 December 2009

Die leven ook nog in de middeleeuwen hoor... pfff tsjonge jonge ....

M 18 December 2009

Zou er ergens een plek te vinden zijn waar ze de shop wel willen hebben? Ik denk dat iedere plaats of dorp deze reakties geeft hoor. Wie wil dat dan ook, niemand toch? En hoezo onder controle houden? Die zooi helemaal verbieden en dat onder controle houden. Er is heel goed te leven zonder die troep!

rob 18 December 2009

haha ze snappen er niks van he? met een coffeeshop kan je de verkoop en het gebruik ervan controleren en reguleren. het is net wat jop zegt dan gaan ze wel naar de plaatselijke dealer die idd WEL harddrugs verkoopt en dan heb je t over pillen en coke en allemaal andere rotzooi. dat is veeeel gevaarlijker dan een beetje wiet verkopen in de shop wat denken ze nou? zijn de mensen egt zo kk lomp? bekrompenheid op ze best. klamp je maar vast aan het geloof oid want dat is t enige waar ze nog aan vast kunnen klampen. brainwashers!

inside info 18 December 2009

arnemuiden heeft het grootste drugsgebruik van alle dorpen in de omgeving... het zit daar vol met junks. als ik er zou moeten wonen ging ik vast ook aan de drugs trouwens.. en ja, waar kan ik die petitie tekenen tegen religieus fascisme ? ik doe wel mee.

Dansma 18 December 2009

Ik kom zelf ook van Arnemuiden, maar ben tegen het drugsgebruik hierzo.. Abnormaal toch ventjes van 12/ 13 die lopen te snuiven!!!! Ik vind dat niet normaal in ieder geval. En dat heeft echt niets te maken met geloof etc. want daar spuug ik op hier in Arnemuiden. Denk na !!!! Schoolkinderen die even een tussenstop houden bij een coffeeshop! te triest voor woorden dit!

Ik 19 December 2009

Het zijn idd een stelletje huichelaars daar in het dorp. Jullie moesten idd eens weten hoeveel DOPE er in Arnemuiden is. Bekrompen zooitje

anoniem 20 December 2009

Er wordt inderdaad veel drugs gebruikt hier.Maar waarom haalt iedereen het geloof er toch bij??? Heeft hier niks mee te maken. Maar goed al die drugs de wereld uit zou toch beter zijn denk ik zo.Een mens kan prima zonder! Ik heb ook m'n handtekeking gezet.En ik hoop dat er nog veel meer mensen bij komen die dat gaan doen.Misschien een tip...langs de deur gaan of bij de winkels papieren leggen?

Wesley 01 February 2010

Plaats die coffeshop lekker tussen Middelburg en Vlissingen of nog beter naast een afkick kliniek (Emergis). Of hou ze in de stad, daar kan je het toch goed controleren en reguleren. Daar heeft de politie en de buurtbewoners nog zicht op.