Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Coffeeshop in Middelburg??

6.427 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 10 sep. 2009
De gemeenteraad van Middelburg kan kiezen uit 9 plaatsen voor een eventuele nieuwe coffeeshop. Wij wilden van de Middelburgers weten of ze een coffeeshop wel nodig vinden en wat ze een geschikte plaats vinden...

9 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Indra 10 September 2009

Wij zijn bewoners van het centrum van Middelburg en nog niet zo lang geleden is in onze omgeving een coffeeshop gesloten waar we een enorme overlast van hadden ! Gelukkig is dat nu over !!! We gaan toch niet opnieuw deze ELLENDE en ZOOI creƫren hoop ik. In ieder geval gaan we wel de waardevermindering van onze panden bij de gemeente Middelburg claimen indien er voor de binnenstad een vergunning wordt afgegeven. Er is al collectief bezwaar aangetekend ! HOUDT MIDDELBURG SCHOON & VEILIG !!!

E.H 10 September 2009

stope met dat gedoe . Mijn kids zijn er onder door gegaan koste me heel veel moete om daar iets moois van te maken .Dus stop ermee ..

Edje 10 September 2009

Alle coffeeshops dicht!!!

Jacob 11 September 2009

Ik zie geen reden om koffieeshops te sluiten, Immers van Weed kan je geen overdosis krijgen. Alocohol word legaal verkocht ik zie in het weekend kinderen tot kotsend toe over de straat rollen, laat staan de gevechten en de dagelijkse ongelukken die deze drug veroorzaakt. Ga je naar de cyfers kijken Dan gebruiken in nederland statistisch gezien minder mensen Wiet, in vergelijking met de omringende landen waar wiet wel illigaal is. Neem bijvoorbeeld het filmpje Dat ze in America maakte over amsterdam dat volledig werd ontkracht met pure feiten. Mensen die zeggen coffeeshops moeten dicht zijn mensen die geleid worden door angst.

Jacob 11 September 2009

http://www.youtube.com/watch?v=BpU0NxPhA78

j 11 September 2009

Als alles maar wordt gesloten gaat het allemaal de ilegaliteit in, en heeft de overheid helemaal geen controle meer, dat is slim bedacht zeg! En alcohol dat mag wel terwijl dat Harddrugs is en wiet softdrug, so denk ik is ff na mensen ipv de schaapjes te volgen.

Kirana 11 September 2009

Alcohol wordt door de regering ook steeds meer aangepakt en het is typisch Nederlands om deze middelen zogenaamd te gedogen. Men weet vooraf dat men gegarandeerd problemen krijgt en daarna gaan we klagen. Wat een zielige mentaliteit ! We moeten NOOIT met dergelijke probleemveroorzakende dingen anderen lastig gaan vallen. Blow maar thuis dan heb je al problemen zat maar we voor je eigen verantwoordelijkheid ! GEEN COFFEESHOP in ons mooie MIDDELBURG !

Els 11 September 2009

Alle coffeeshops dicht natuurlijk en ...... niet alleen in Middelburg ! Laat ze inderdaad hun problemen maar prive thuis wegblazen !

Patrick 11 September 2009

Wat een onzin kraaien jullie uit Middelburg is een HOOFDSTAD daar moet wel minimaal 1 schop in zijn vind ik , ik zelf blowe niet maar ik ken er genoeg die dat wel doen en overlast ?? mischien van 16 a 17 jarigen die de shop niet in komen , maar echt overlast daar geloof ik niet in , overlast zo als wat ?? ik hoor en zie geen feiten , en kom niet aan met hangerende jongeren wand die heb je overal zelfs bij AlbertHein , moet die nu ook weg en de deuren sluiten ??? Mensen stellen zich aan.Wiet kan je overal halen wel of geen shop en dan kan je als 16 a 17 jarige wel blowen Laat die shop gewoon komen in de Stationstraat in Midd of in arnestein I of II of idd zo als ik het filmpje word gezecht de mortieren @ Edje , waar haal jij je cijfers vandaan ?? tog niet van een media of iets dergelijks hoop ik , wand die kloppen niet ik weet haast wel zeker als ik alleen al om mij heen kijk dat zeker 70% van Nederland wel eens een joint rookt SHOP MOET KOMEN IN MIDDELBURG (okal blowe ik niet) Maak anders een shop waar je het alleen maar kan halen dus niet binnen blowen ofzo , halen en wegwezen. ofzo iets als de McDrive haha maar dan een WeedDrive ken allemaal in de Mortieren