Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De nieuwe centrummanager van Vlissingen

5.107 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 28 sep. 2009
Joop van Bel is sinds 1 september de nieuwe centrummanager van Vlissingen. Vanavond presenteert hij zichzelf, en zijn gedachten aan de Vlissingers in het Arsenaal. Wij proberen wat concreets uit hem te krijgen.

6 reacties

Reactie wordt toegevoegd

nn 29 September 2009

weer een zakkenvuller met plannen die niet werken!

ANNEKE 30 September 2009

Hoe word men stadsmanager?? Is daar een specifieke opleiding voor?? Of is het een flink betaald en zelfbedacht baantje?? Wie zijn die anderen van de genoemde commissie?? ik heb ernstig mijn twijfels of deze Heer Bel de winkels weer vol krijgt en er een "BRUISENDE STAD VLISSINGEN" van maakt.......

Luc Nonnekes 30 September 2009

Zolang ik ogen en oren te kort kom, om fietsers te ontwijken, heb ik geen gelegenheid een blik op etalages te richten. Waarom komen winkeliers zelf niet op het idee om daar eens tegen op te treden?

Henk 30 September 2009

Als Joop nu eens begint met: - die afdaken weg te slopen - die smerige tegels in de wallstraat te vervangen door klinkers zoals bij de fonteijne - het roestbruine watervalletje op het scheldeplein te dempen of op te knappen - de gemeente tegen te houden met de bouw van nog meer "lege" winkels op het scheldeterein - de winkeliers ervan overtuigen dat 1,5 uur dicht gaan tussen de middag en rond etenstijd op koopavond niet misschien niet directe omzet scheelt maar er wel voor zorgt dat de stad dood valt rond deze momenten Dan is er misschien nog een redding mogelijk. Joop heel veel succes toegewenst, ik hoop dat je slaagt!

XX 01 October 2009

AL 1 MAAND BEZIG? IK MERK EN WEET NOG NIKS VAN WAT DIE MAN GAAT DOEN DAN EEN DIK SALARIS OPSTRIJKEN.

nn 02 October 2009

is die man een vlissinger?