Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

ms Albatros verlaat Vlissingen

6.514 keer bekeken
marksman
Gepubliceerd op 31 mei. 2011
ms Albatros (Phoenix Cruises) verlaat Vlissingen op 31-05-2011 om ┬▒ 18:00 uur

8 reacties

Reactie wordt toegevoegd

loes 01 juni 2011

het zicht was mooi, met al die mensen op dek. en voor degene die klagen. is bij u alles zo perfect? waarom moet alles zo groot en overdreven luxe? deze schip was prachtig.

ieniemienie 01 juni 2011

dit schip is een dinky toy vergeleken bij de echte cruiseliners,maar het model is prachtig

overdreven 01 juni 2011

ik vind deze boot al overdreven luxe. en was het daar zo perfect dan ? gutte gut zeg. en dan alvast maar even een trap naar diegenen die klagen, die er nog niet eens zijn ? een beetje kapsones of zo ?

Herman 02 juni 2011

dit hoort bij een havenstad kom op bouwen die cruiseterminal prachtig en goed voor de stad

harry 02 juni 2011

@ willem, havenstad ? waar ? in vlissingen ? hahaha rotterdam, dat is een havenstad, of antwerpen. die paar visbootjes en plezierjachtjes die daar nog komen in vlissingen. arnemuiden is bij u ook nog een havenstad zeker ? hahaha of veere nog het centrum van het universum ? rofl ! altijd lachen bij die vlissingers, die blijven maar dromen dat het nog eeuwen geleden is en dat dat dorp tegenwoordig nog wat voorstelt ook. lmao ! tijd dat ze daar eens in deze eeuw gaan leven.

Edwin Witsenburg 02 juni 2011

Prima gefilmd en vooral heel leuk gemonteerd. Complimenten! Precies zoals het hoort: Niet zomaar wat ruwe beelden filmen en direkt op het internet dumpen maar eerst een beetje tijd en aandacht aan besteden om er een leuke impressie van te geven. Achtergrond muziek past prima bij de beelden. Ik weet hoeveel tijd hier in gaat zitten maar dan heb je tenminste wel eer en waardering van je werk. Ik waardeer het in ieder geval. Ga zo door!

Peter 03 juni 2011

Ik vind deze video een knap stukje werk, van diegene die dat heeft gemaakt, en zeker de muziek is eenperfecte tyming.

jojo 04 juni 2011

prima om cruissschepen te onthalen in Vlissingen.......maar Vlissingen doe eerst eens wat aan de haven het ziet er niet uit pimp eerst die haven eens op.....tjoge wat een zooitje en een ouwe trieste aangelegenheid. dit is toch GEEN aankomst en welkom voor cruises!!!!!!!!!!!!