Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

ms Prinsendam arriveert in Buitenhaven Vlissingen 20 juli 2010

6.703 keer bekeken
marksman
Gepubliceerd op 20 jul. 2010
ms Prinsendam arriveert voor één dag in de Buitenhaven te Vlissingen (20 juli 2010)

9 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Corrie Spaans 20 July 2010

Deze is echt super leuk.. je krijgt het gevoel meteen mee te varen ! Ik mocht ook is een cruise mee maken op de Westerdam .. heerlijk om dit te zien. Hopelijk komen er nog velen. Dank voor deze video !

jan koole 20 July 2010

goed en rustig opgenomen van statief, dat garandeert mooie scherpe opnamen. Daardoor wel wat statisch en weinig spannend. De scenes zijn kort gehouden, maar kunnen voor de spanningswisseling nog wel wat korter gehouden worden en wat meer items bevatten en een schip dat achteruit vaart doet wat vreemd aan, alles beweegt achteruit. Al met al toch een heel goede video.

criticus 21 July 2010

zo zo, jan kole is de zeelandnet criticus die iedereen wel even zal vertellen hoe hij het beter weet and how hij waarschijnlijk dollyshot's zou nemen vanaf een helicopter of weet ik veel wat... erg fijn altijd die mensen die denken zich overal ongevraagd mee te moeten bemoeien omdat ze vooral zelf vinden dat zij het natuurlijk veel beter kunnen.

marksman 21 July 2010

De reactie van Jan Koole is begrijpelijk... Een schip is nu eenmaal doodsaai als men belet wordt om dichtbij te komen, laat staan erop mag! Vlissingen is ook doodsaai. Ik had ook verwacht dat de Prinsendam, net zoals de schepen van de Olau destijds, op halve kracht vooruit de haven in zou komen, effe draaien en in 1 keer tegen de kade. ZONDER HULP !! Maar er zijn mensen die dit soort filmpjes erg kunnen waarderen omdat ze zelf dit net gemist hebben en/of (lichamelijk) niet in staat zijn om bij dit soort gebeurtenissen aanwezig te zijn. Krijgen ze toch nog een kleine indruk van iets wat er heeft plaatsgevonden. Maar Jan, waar kunnen we jouw filmpjes bewonderen?

Peterdw. 21 July 2010

De Prinsendam is veel groter (204 meter) dan de Olauschepen (161 meter), die gooi je niet even om, het is geen waterscooter! Ik vond het een prachtige video, als oud HAL crewmember een genot om te zien. Heb 2 jaar geleden de inauguratie bijgewoond van de Eurodam, is ongelofelijk mooi en groot ( 285 meter en 86700 ton) en vorig jaar de ingebruikname als museumschip De Rotterdam V, (Mijn oude schip) Nogmaals: een mooie video!

jan lul 21 July 2010

ja "jan", waar zijn die meesterwerken van jou te bewonderen dan ? dikke blaaskaak ! peterdeW ziet ze ook al vliegen met "zijn oude schip", die droomt dat hij een grote rederij is of zo, wat een gestoorden hier ! het is zeker weer gratis internet bij emergis.

Peterdw. 21 July 2010

Ik heb in '69 en '70 op De Rotterdam gevaren, Caribbean cruises, The 10th around the world cruise, en dan spreek je van je ouwe bootje of je ouwe schip. Is pure nostalgie natuurlijk, maar wat is daar dan mis mee, zie ik ze dan vliegen Jan L? Beetje jammer je reactie, maar verder een prettige dag nog.

jan lul 21 July 2010

@ peterdeW , ja, als je het verschil tussen mein und dein niets snapt dan zie je ze voor mij vliegen ja. ik heb zelf jaren als bezinepompbediende gewerkt, maar ik zie mezelf toch niet over oliebronnen praten alsof dat "mijn" oliebronnen zijn en alsof ik met een theedoek rondloop en rolls royce rijd. maar waar gaat dit over ? u denkt mogelijk dat het allemaal om u gaat, toch is dat niet zo. verder weer meer dan genoeg aandacht voor uw persoontje wat mij betreft. dus doeg doeg !

m 31 July 2021

een bootje ...nou en..boeie