Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Hoe veilig is Vlissingen na het samenscholingsverbod?

4.257 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 16 dec. 2009
Per 1 oktober mag samenscholen weer in de Scheldestraat, Bossenburg en het Middengebied. De bestuurders zien een verbetering, maar vanuit de media horen we andere berichten. Burgemeester Dijkstra en de politie reageren.

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

lues 16 December 2009

ja ja het gaat veranderen in b.b nee je moet de hangjongeren en zo die daar overlast maken harder aan pakken en niet met handschoentjes de m.e er op gooien op dat tuig en de ouders als daar kinderen onder de 18 zijn ook aan pakken en goed en niet alleen maar lullen over de problemen maar ook doen En lescaut verklaar nader eens waarom er bij en rond om al zo,n tien mooie huur woningen leeg staan niemand wil daar meer wonen En als je daar wat zegt wordt je mishandelt en de politie doet niks Nee de gemeente en de polite en de woningbouw weet gewoon niet wat ze moeten doen en ze zijn ook bang dat er nog meer problemen komen zekers als daar op dat plein wel op een avond 50 personen staan wie heeft de overhand dat tuig of jullie gemeente ect ect En burgermeester als je om je burgers geef kom met een heel goed plan en help de b.b bewoners een bossenburg bewooner

jop 16 December 2009

Nogmaals als u de film de onrendabele eff googlen had gezien dan weet u dat uw oproep dat er 20 jongeren voor de deur herrie maken niks uit maakt.Mijn stelling is dat dat wel uit maakt bij de rendabelen mens.Want ik denk niet dat er bij de burgervader 3 of 4 jongeren de hele avond moeten staan schreeuwen,wedde dat er binnen een uur politie komt om ze te verzoeken om een stukje om te lopen.Of de wethouder,of branweerchef.Maar ja u is onrendabel.En ik ben van mening dat die houding nog wel even blijft.

WaltherS 17 December 2009

Tijd om een bepaalde bevolkingsgroep uit het middengebied te verwijderen, dat scheelt een hoop drugsellende en vuurwapengeweld. Als gemeente maak je het erzelf naar, geen werk, geen goede sociale voorzieningen (ja voor ouderen) dus zonder toekomst.

zoop 17 December 2009

goed gezien jobe, het is gewoon een bevolkingsgroep in de stront laten zakken omdat het aantal inkomens boven dat boven de ton komt per sé met 14% moet stijgen zodat het net lijkt of het zo goed gaat met nederland. en blijkbaar meer en meer nodig heeft, nooit genoeg, al moet er een getto voor onstaan, dat boeit ze echt niet. dan gaan ze alleen klagen over "hang tuig" dat aangepakt moet worden en waar dan de politie wel niet blijft. ze verdienen veel dus betalen veel belasting en daarom hebben zij meer rechten dan een ander, althans zo denkt het smerige ultra kapitalistische uitzuiger zooitje hier in nederland. hoog tijd dat we daar eens wat aan gaan doen. weg met de extreem kapitalistische uitzuigers... genoeg is genoeg, gun een ander ook maar eens een keer wat.