Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Goudharder vis.gevangen .

6.636 keer bekeken
DRIEINEEN
Gepubliceerd op 23 jun. 2009
gevangen is de zee. voer zagers.

12 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Karel 23 juni 2009

Zo das een grote vis. Waar heb je deze gevangen ik dacht dat deze meestal algen aten? Ik zou er lekker kibbeling van maken!

Drieineen 23 juni 2009

Onderlijn met 2 korte afhouders of dwarrellijnen / lood 50 gram /aas zagers Te zwaar lood veel vast tussen de stenen, als je binnen haalt, vandaar dus 50 gram.

Nico 24 juni 2009

Vind je het nou nog teveel werk om de vis te doden als je hem niet terug zet? Het is humaner voor de vis en beter voor de smaak.

Angèle 24 juni 2009

Jeetje Nico, ga tegen een boom zeiken ipv hier!

Drieineen 24 juni 2009

Juiste dodingsmethoden: toedienen overdosis verdovingsmiddel of - met een harde klap doodslaan, hard tegen een hard oppervlak gooien. al je echt vis wil zien, moet je eens met een vissersboot meegaan,kijken wat en hoe ze het daar doen. je wil geen vis meer eten .ik wil

Piet 24 juni 2009

Wat 'n kanjer! idd flink knal op zn knar en hijs er geweest. Harders zijn taaie rakkers. Heb er wel eens eentje gehad die een klap op zn kop had gehad en bij thuis komst stiekem nog leefde. Smaakt er niet minder om.

Miranda 24 juni 2009

Harders worden idd meestal opgegeten als ze gevangen zijn dus ik vind helemaal niet dat Nico zeikt. Zou jij het leuk vinden als ze je onder water op hun gemakje op zouden meten?

suus 24 juni 2009

ik vind t ook nogal sneu dat t beestje daar ligt te stikken...

Drieineen 24 juni 2009

maak niet uit wat jullie er van vinden, vis leg nu in de diepvries lol op . gisteren nog een mier dood gelopen,ben helemaal gestrest.

henk 24 juni 2009

volgens mij is het geen goudharder maar een dunlipharder wel een mooi exemplaar overigens

piet 24 juni 2009

Ik denk dat 3indepan ;-) erg trots was met zijn vangst. Zo'n mooie vang je niet iedere dag en begrijpelijk dat je dat trots wil laten zien. dunlip is het niet zit nl. geen "deuk" achter de kop. Denk toch goudharder.

sjaak 17 juni 2011

het is een dunlipharder dat zie je aant het kieuwdeksel en het heeft geen slijm op zijn lijf( het is mijn beroep;) vandaar.