Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

dieren ambulance

5.209 keer bekeken
pappajesse
Gepubliceerd op 14 mrt. 2009
goed werk aangereden kat putwijkstraat

6 reacties

Reactie wordt toegevoegd

sjimmy 14 March 2009

Citaat "goed werk aangereden kat putwijkstraat" weet niet hoe ik deze reactie moet opvatten maar een beetje misplaatst. Vet zonde JaH !!!

Sakia 14 March 2009

Inderdaad het lijkt nu net alsof het goed werk is dat die kat is aangereden.

Kees 14 March 2009

hij bedoeld dat waarschijnlijk dat het goed werk is van de dieren ambulance. eigenlijk moet er staan: ''Dierenambulance helpt kat na aanrijding''

daan 15 March 2009

En de kat gaat in een dichte plastic opbergbox? Leeft niet meer??

patriciaa 15 March 2009

goed gedaan mammie =D =D xxxjes patricia

Sandra 15 March 2009

Ik was erg verbaasd dat er een filmpje op internet stond, ik was de persoon van de dierenambulance. Ik heb bewust gekozen voor de plastic box (ipv de kattenkooi) omdat de kat in zeer slechte conditie was (reageerde niet meer) en deze wat beschutter is. De box is niet luchtdicht. Het was een cypers ongecastreerd katertje van ongeveer 6 tot 9 maanden. Het katertje was in zware shock, zeer koude pootjes. Bij dierenarts v/d Akker bleek hij een temperatuur te hebben van 36,6 (ipv 38,50 - 39). Van voor tot achter zat het katertje onder de pus, waarschijnlijk opengesprongen abcessen van het vechten, ook zat er geen vel meer op z'n pootjes. Ook was hij compleet uitgedroogd. Helaas heeft de dierenarts hem moeten laten inslapen. Het ophalen ging erg snel omdat snelheid toch tijdwinst is en de dierenarts erg dichtbij was. Helaas mocht het niet baten. Via deze reactie wil ik nog graag iets meegeven mochten jullie nog eens een diertje vinden. Een diertje wat in shock raakt (zoals dit poesje) raakt z'n temperatuur kwijt. Daardoor ook de koude pootjes. Altijd een kleedje (of iets anders warms) onder het diertje leggen. Dan is de kans het grootst dat het diertje z'n temperatuur vast houdt. Bedankt voor het bellen gisteren en ja de dierenambulance is nog steeds op zoek naar mede vrijwilligers!!