Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Let's stick to Zeeland - Aflevering 7

867 keer bekeken
RTV Vlissingen
Gepubliceerd op 28 feb. 2022
Deze keer in mijn muzikale autoshow: Huckleberry Vinn, rapper uit Vlissingen. Bekend van Nul Elf Acht Vier, vorig jaar heeft hij zijn 'Vier meter sessies' gedropt. Goede oldskool hip-hop met o.a. medewerking van Neger R. de Vries, KD en DJ Vindictiv. Hard en recht voor zijn raap. Echter niet over de grens en met goed doordachte teksten. Vier jaar is hij bezig geweest voor het eindresultaat. Ik ben fan, je kan de cd kopen bij Johnsons op de kleine markt in Vlissingen.

Ludo is een band uit Antwerpen. Ik heb ze op Instagram en ging eens nummers van ze checken. Was behoorlijk verbaasd door een aantal prima nummers. 'Oorwurmen' zoals 'Wereldprobleem', 'Pyromaan en 'Bloedmaan'. Het blijft na het luisteren direct in mijn hoofd rondzingen. Doet me af en toe aan Gorki denken, die draai ik grijs.

Eyra Moon uit Middelburg maakt prachtige muziek. Mooie stem met begeleiding van relaxte instrumenten zoals Handpan en piano. Het nummer 'Take me home' raakt me, we hebben allen een huis nodig voor veiligheid. Thuis ook in je lichaam en in je geest. Naast muziek van haar opzoeken op o.a. Spotify, is het de moeite waard om op haar website te kijken. Eyra is Life coach en doet aan healing.

Latuuuuuuhr - Jos