Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

"DE MOOISTE ZAAK VAN GOES"

11.708 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 17 apr. 2015
Dit weekend opent Raymond Nicodem zijn jongste restaurantproject: de Nieuwe Stadsschuur. In 1-op-1 een gesprek over "de mooiste zaak van Goes".

16 reacties

Reactie wordt toegevoegd

kees 18 April 2015

Wat een arrogantie en gebakken lucht idd daar gaan we niet eten en zeker geen koffie drinken

de vreetschuur 18 April 2015

laat em lekker alleen in zijn eentje de beste zijn.

lif lafjes 18 April 2015

met zijn poloshirt uit een foute winkel...

ad 18 April 2015

Top hoor laat ze maar lullen,allemaal jaloers misschien, ik kom een keer eten bij jullie Goes heeft weer een goed restaurant nodig, succes met de zaak

Jan 18 April 2015

Wat een negatieve reacties ! Als je niet tegen concurentie kunt moet je een ander beroep zoeken. Veel succes en maak er iets moois van in de Nieuwe Stadsschuur

spuit 11 18 April 2015

in een ander beroep heb je toch ook concurrenten ?

alm gegeten en gedronken 18 April 2015

"Goes heeft weer een goed restaurant nodig". want de rest is allemaal bagger ? maar we zijn helemaal niet arrogant hoor ! welnee, de rest van de wereld is gewoon jaloers !

lou 19 April 2015

Grote aanwinst voor Goes met de nieuwe stadsschuur. Eindelijk weer eens een klasse restaurant met allure. Wordt zeker een groot succes! Graag tot snel.

ikke 19 April 2015

Raymond heel veel geluk en maak er iets moois van in ons mooie goesje ( werkte vroeger voor je pa en ma...... natuurlijk......... in ockenburg)

Michiel 19 April 2015

wees toch blij mensen dat er iemand is die het probeert om er wat van te maken als het leeg staat is toch ook niks en eerst daar gaan eten voordat we gaan schreeuwen! ik wens deze mensen heel veel succes een hopelijk wordt een goed draaiende zaak!

D.B 20 April 2015

Succes, want dat heb je nodig in deze tijd aan het uiterlijk hoef je niets te doen maak er een fijne doch laagdrempelig restaurant van, en die opmerking van een vorige reactie dat er in Goes alleen maar bagger is, dat moeten we maar beschouwen als een ondeskundige opmerking of van iemand die alleen in Sterrenrest. eet ook die zijn niet allemaal goed!! Maar er zijn wel degelijk goede restaurants! Niet te arrogant aub. Ik dacht dat een chinees het rest. heeft gekocht en dat Raymond alleen de opstart doet?

zetbaasje 20 April 2015

klopt, nian hao heeft het gekocht.

Kees 20 April 2015

Ik hoop dat het lukt maar heb er een hart hoofd in want de eigenaar van de Stadsschuur vraagt veel te veel huur per maand,als de huur minder was geweest hadden de vorige uitbaters er nog in gezeten .

frits 21 April 2015

mensen moeten eens leren niet zo negatief te zijn en afgunstig en pas eens oordelen als ze er eens zijn geweest om te eten en de mensen zelf leren kennen

suzanne 24 April 2015

Waar komen deze reacties vandaan?? Als er iemand niet arrogant is, is het Raymond! En dan zeuren over een t-shirt.....hoezo zoeken naar dingen om iemand af te zeiken. Pffffff ff. ... Lijkt erg op afgunst. Over het restaurant en kwaliteit kan nog helemaal niet geoordeeld worden. Dan moet je er toch echt eerst gaan eten. En dat kan ik je echt aanraden!!!! Super sfeervol , vriendelijk personeel, lekker eten.....en ik spreek uit ervaring! Dat kunnen de muggezifters hierboven niet zeggen.

Jacolien 24 April 2015

Goh,beste Kees , Esther wist van te voren wat de huurprijs was..... Als dat teveel of te hoog was, had ze er niet aan moeten beginnen...... Ik wens de huidige uitbaters heel veel succes en kom zeker eten..... Met of zonder verkeerde trui...... Wat een afgunst zeg !!!