Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

LEERLINGEN TWEEMASTER PLANTEN FRUITBOMEN

2.897 keer bekeken
Goestig
Gepubliceerd op 1 apr. 2015
Langs de Ringbaan-West, op een nu nog kaal stukje grond, planten leerlingen van de Tweemaster en wethouder Jo-Annes de Bat fruitbomen. Het is een initiatief van de stichting Landschapsbeheer waar we over een paar jaar de vruchten van plukken.

12 reacties

Reactie wordt toegevoegd

bonsai 01 april 2015

Die staan vee te korte op mekare

fruitboompje 01 april 2015

wie is dan die de Bat ?

Goestig 01 april 2015

Die met dat gele vestje.

actie = reactie 02 april 2015

hahaha ! erg goestig. Ik kijk al weer uit naar de volgende uitgave

baasje 02 april 2015

weer zo een boom gek in dat gele vestje kabouter.plop.wat minder rijden met die auto.

praatbaard 02 april 2015

hef die man ook wat moois om naar te lijken vanuit zijn auto.

fruitboompje 02 april 2015

dus het is de met dat oranje vestje ?

kinderarbeid 03 april 2015

Waarom moeten kinderen zware grondarbeid doen voor de gemeente ? met zo eentje die zijn autostoel niet uitkomt, zittend zijn geld verdiend en het allemaal wel mooi vind voor zijn uitzicht omdat hij zich er aan stoorde omdat hij zo vaak passeert ?

kleintje 03 april 2015

Die paar mensen die er nog zijn bij de gemeente worden op deze manier ontzien. Wees a.u.b. zuinig op ze, met de terugkerende bezuinigingen.... Noodgedwongen worden de kinderen ingehuurd, maar gelukkig doen ze het met plezier. Het woord 'kinderarbeid' is niet aan de orde denk ik.

lange jan 03 april 2015

Altijd leuk, die reacties via dit item. Van het niveau Stelton en Waldorff , de twee critici op het balkon in de Muppetshow. Met dat verschil dat hun taalvaardigheid van beter niveau is. Van de "groten in gele jassen" zijn er een paar specialisten in onderhoud en restauratie van hoogstamfruitbomen, tesamen met tientallen jaren ervaring. Maak je dus maar geen zorgen over plantafstand. Dat het interview plaatsvond in de auto zal meer te maken hebben gehad met de geluidskwaliteit . Betrokken man staat als vrijwilliger 's winters met kou en regen bomen te snoeien. Anderen besteden hun tijd dan thuis achter de computer met onzinnige reacties zonder echte kennis van zaken.

kleintje 03 april 2015

Moet je ook niet te zwaar aan tillen, aan die reacties. Dat soort mensen weten vaak niet de achterliggende gedachte. Dit soort gebeurtenissen is een jaarlijks terugkomend feestje, en een leuk 'uitje' voor de kinderen.

Andre 04 april 2015

Je vind het wel heel fijn, om met dat soort kinderen om te gaan .dan lijk jezelf wel god.