Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

"GRATIS PARKEREN OP KOOPAVOND"

3.117 keer bekeken
Goestig
Gepubliceerd op 15 mei. 2015
Het gaat niet echt goed met de koopavond op donderdag. Binnenstad- en internetondernemer Marco Visser pleit voor lagere parkeertarieven. Nog mooier: helemaal gratis.

3 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Zeeuwhenge 16 mei 2015

Wat een kul. Door heel west europa is het in deze eeuw heel gebruikelijk dat de winkels op zondag open zijn en er dus helemaal geen behoefte is aan koopavonden. Behalve in een achtergebleven gebied die liever middeleeuws blijven en verder leven onder religieuze onderdrukking. Die nu afgekocht gaat worden door de beloning van gratis parkeren op tijden die men helemaal niet eens wil ? Wat het merkwaardigst is dat men blijkbaar denkt dat de parkeerkosten de bezoekers weren en niet het tijdstip, zijn die poarkeerkosten dan zo hoog dat dat consumenten weg houd van de winkels ? Moet de gemeente daar niet eens wat aan doen dan ? Als er gesteld moet worden dat de economie schade ondervind van de parkeermelkkoe en daarom het centrum leeg blijft ? Of gaan we gewoon door met de ontkenning dat die religieuze onderdrukking definitief van de agenda moet ? We sluiten onze ogen en de bedrijfsdeuren wel en doen gewoon alsof het allemaal komt door de gemeente zelf die de hele economie van de binnenstad lam legt door veel te veel parkeergeld te vragen, nou goed ?

Goesenaar 17 mei 2015

Reageerder nr. 1 is blijkbaar al in heel Europa geweest?? Maar in veel landen (bv. Duitsland, Oostenrijk, Italie) is het op zondag ook dicht hoor. Zelfs vaak al op zaterdag om 1300 of 14oo uur, Ook Spanje gaat er veel dicht, zelfs ook 's middags van 1 tot 6, wat ze dan 's avonds met een paar uur compenseren. En probeer in Frankrijk maar eens wat te eten of drinken tussen 2 en 6. Zelfs café's en restaurants sluiten. Graag wat meer research doen, en een beetje onderbouwd reageren. En dat jij nu toevallig niet religieus lijkt te zijn (ik overigens ook niet) hoeft niet in te houden dat je daar tegen moet schoppen. Al eens in Israel of Saudie Arabie geweest? Succes met je internet shoppen, en helaas, het rondje stad met achteraf een biertje?? Dat zal dan verdwijnen.

yvonne 17 mei 2015

ik woon dus in saudie Arabie , winkelen kan bijna dag en nacht Ikea is om elf uur in de avond nog open en het kan daar dan nog behoorlijk druk zijn ,je kan maar een extra matrasje nodig hebben omdat er een onverwachtte loge is