Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

VRIJMETSELAARS DOEN HET IN EEN LOGE

7.392 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 4 nov. 2016
Aan de Beestenmarkt zit achter een onopvallend geveltje Scaldis, de Goese loge van de Vrijmetselarij. Vrijmetselaars zijn burgers die werken aan de inhoudelijke verbetering van zichzelf. En dat doen ze met plezier.

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

e is ontstaan door een ruzie met een andere loge de Opgaande deze ruzie wilden deze heren niet oplossen.Vandaar dat de woorden van de voorzieningen onwaar zijn.Dan moet je een ruzie op kunnen lossen. 04 November 2016

Erwin Koppejan

Deze voorzitter praat helaas niet de waarheid. 04 November 2016

Deze loge is ontstaan uit een ruzie met de oorspronkelijke loge de Opgaande ster die sinds dit voorjaar niet meer bestaat. De oorzaak van deze ruzie hebben deze heren die beweren het goed met elkaar voor te hebben en aan jezelf te werken je bent immers een ruwe steen die gepolijst moet worden,h Ebben ze deze ruzie nooit op kunnen lossen ondanks dat het heren zijn met eigen bedrijven goede functies enz maar ze voelen zich ook zeer belangrijk Kortom het zijn net kinderen die overtuigd zijn van hun gelijk. Met vriendelijke groet Erwin Koppejan.

Henk 04 November 2016

Het is een grote zeepbel en schijnheiligheid, echt niet aan te bevelen voor serieuze mensen. In deze zogenoemde nette genootschap annex broederschap heerst risico en gevaar. De vrijmetselarij deugd niet u bent gewaarschuwd.

John 04 November 2016

1

John 04 November 2016

1