Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zeeuws Meisje de film

10.773 keer bekeken
Rick.H
Gepubliceerd op 9 jul. 2014
Wat krijg je als je enthousiaste Zeeuwse filmmakers bij elkaar brengt? In ieder geval een fantastische Zeeuwse film met prachtige scènes, briljante acteurs en actrices en een bijzondere verhaallijn. Iedereen die meewerkt aan dit project doet dit op zijn/haar manier en in zijn/haar eigen vakgebied, maar wel met meer dan 100% inzet! Deze bijzondere film heeft een geheel eigen verhaal en stijl gecombineerd met verrassende elementen. Wij zijn een ambitieuze crew uit de provincie Zeeland en hopen dat deze film een succes gaat worden! In samenwerking met Bert van Leerdam, Jeannet Sonke en Perry Mulder hopen we een mooi verhaal te kunnen maken. Wij zijn nog opzoek naar donateurs en sponsors doneren kan via: voordekunst.nl/vdk/project/view/2506-zeeuws-meisje Voor meer informatie: www.Zeeuwsmeisjedefilm.nl

2 reacties

Reactie wordt toegevoegd

ingeborg 09 July 2014

Wees blij dat er mensen in zeeland zijn die iets proberen te doen! Mijn donatie hebben ze! Altijd maar dat negatieve, bekijk het is positief! En het is inderdaad ook goed om geld te geven aan het kwf bijvoorbeeld.

Ina 10 July 2014

Super veel succes gewenst. Enthousiast Zeeuws talent! Wie niet waagt wie niet wint! Laat je vooral niet ontmoedigen door negatieve reacties....ieder het zijne. Dus van harte mijn donatie hoor!