Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Borssele2nee!

3.070 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 25 mei. 2010
Met die titel opende de Zeeuwse afdeling van de SP een website waar mensen hun handtekening kunnen zetten om een tegenstem te geven aan de plannen voor het bouwen van een tweede kerncentrale in Borsele. Wij waren bij de lancering..

7 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Borsele2ja 25 May 2010

Borsele 2, 3 en 4 zijn wat mij betreft meer dan welkom. Ik ga dus mijn handtekening niet zetten!

Bokjan 26 May 2010

En maar janken als de prijs van energie weer omhoog gaat. Van mij mag hij er komen en hoop dan dat de energieprijs lager wordt. Al dat geitenwollensokken gelul moet eens een keer ophouden. Ze gaan maar met een kaarsje op de heide zitten en een kampvuurtje om hun eten te koken als dat is wat ze graag willen. Get a life SP en welkom in 2010. Stalin en Pol Pot zijn dood zo ook het socialisme. De SP staat voor de armoede eerlijk verdelen onder het volk. We moeten af van die communistische bende.

the isotopes 26 May 2010

mooi, iedereen die voor is moet dan maar verplicht kort op de kerncentrale of dichtbij de afvalopslag gaan wonen. het zijn altijd de mensen die denken "ohh, daar heb ik toch geen last van". die alles verzieken voor een ander. hopelijk krijgen uw kleinkinderen een verschrikkelijke ziekte door radio actief afval, maar daar heeft u geen last van, toch ? als u het maar heeft opgemaakt voordat een ander het doet, toch ? je kan het maar gehad hebben, toch ? allemaal egocentrische inhalige graaicultuur korte termijn winst gedachtes en blijf maar lekker verspillen en vervuilen want het doet ons allemaal geen reet, toch ? en bokjan, ga eens terug naar school en leer eens wat over het verschil tussen sociaal en communisme, u komt over als een jankende kleuter die denkt dat we achter zijn lolly aanzitten. gewoon lekker sociaal meedoen of anders donder je maar op naar je eigen land met je asociale egoistische kapsones van je.

Joke 26 May 2010

laat de kernenergie maar komen. Het is veilig!!

Bokjan 26 May 2010

Beste The Isotopes, Schelden is een teken van dat je intelligentie niet boven je schoenmaat uitkomt. Toevallig ben ik Nederlander en hoef ik derhalve niet op te rotten naar mijn eigen land want daar ben ik al. En een mening kan ik waarderen maar zoals bij alle linkse malloten komt er alleen maar verbale diarree uit deze kelen zodra ze een tegengeluid horen. Sociaal blijft voor de linkse kerk niet anders dan armoede eerlijk verdelen onder het volk en derhalve graaien ze zelf hun rijkdommen bij elkaar of stelen het middels subsidies. Steek nog een kaarsje aan en wie weet verbeter je daar de wereld mee.

Bokjan 26 May 2010

Waarom liegt Links altijd? Het antwoord is natuurlijk: omdat ze er mee weg komen … omdat hun achterban zo dom is. Het is al vaker gezegd: Links heeft het verval van het onderwijs nodig. Anders houden ze geen electoraat over. Zo wil Greenpeace ons doen geloven dat alternatieve energie eenvoudig haalbaar is, maar slechts wordt tegen gehouden door het kwaadaardige bedrijfsleven. Het gewouwel van Greenpeace “We kunnen heel Nederland van schone stroom voorzien door maar 8% van de Noordzee in te richten als windmolenpark.” En die domme linkse achterban trapt daar natuurlijk in. Waarom is dit weer een Linkse Leugen? Omdat zon- en wind-energie altijd een buffer-probleem hebben. Mensen willen continue stroom gebruiken, ook als de wind niet waait of als de zon niet schijnt. En je kunt stroom nu eenmaal niet makkelijk opslaan. Je kunt dus wel in theorie voldoende megawatts opwekken met zon- of wind-energie, maar je kunt er in de praktijk Nederland niet mee van stroom voorzien. Maar ja, de linkse achterban van greenpeace is natuurlijk veel te dom om daar over na te denken.

isotopes 02 June 2010

@ boklul, wat uw extremistische oergedachtes zijn interesseert me geen ene reet weet u dat ?