Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

'T BEEST IS NOG MOOIERDER

2.350 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 21 apr. 2017
Podium 't Beest is na een aanzienlijke renovatie weer helemaal op orde. Met meer filmstoelen en een grote zaal met balkon.

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Boersma 21 April 2017

joh, stop die camera toch eens niet altijd bij de mensen in de neusgaten. Verder zie ik ook niet waarom hier wel geld voor is terwijl loes smoes wel de gemeentebelastingduimschroeven nog verder aandraait en elke keutel wil belasten omdat er zogenaamd geen geld zou zijn., omdat de gemeente blijkbaar ook al niet heeft geleerd om te sparen, maar wel kan uitgeven als de beste. nog zo een door de belastingbetalers gedragen zuipkeet erbij, nou wat een vooruitgang.

ik poep geld 21 April 2017

nu ik het schrijf zie ik pas hoe belachelijk het is dat elk uitwerpsel al is het via de hondenbelasting of riool"recht" onmiddellijk tot schuld uitgedrukt in geld wordt voor de gemeente. alsof je ze binnen kan houden ?

Goestig-redactie 22 April 2017

Beste Boersma, Goestig filmt alles met de iPad en de ingebouwde microfoon. Als het heel lawaaiig is, zo hebben we gemerkt, kan die microfoon stemmen goed opnemen als we dicht op de spreker zitten. Vandaar dat we vaak geïnterviewden close-up in beeld hebben.

Boersma 22 April 2017

dan koop je toch een microfoon voor een paar eurie, nou ja zeg wat een rotsmoesjes altijd, die kan zo de politiek in. je moet het zelf maar weten als je voor l*l wil staan ook hoor. ondertussen zeker lekker geld vragen voor die reclame troep ook nog en dan lekker die afgeraffelde bende gratis hier plaatsen. lekker makkelijk verdiend weer.

Goestig-redactie 22 April 2017

Beste Boersma, Onze ervaring is dat wat je extern aansluit kapot gaat, vergeten wordt of met lege batterijen kampt. Daarom kiezen we voor het gebruik van alleen de iPad, met ingebouwde microfoon. Daar hebben we onze cameravoering op aangepast. Gaat prima, eigenlijk: we zijn met grote afstand de best bekeken lokale Zeeuwse omroep op internet. Het ontgaat ons waarom alleen gesubsidieerde lokale omroepen hier filmpjes mogen plaatsen. Goestig houdt haar eigen broek op. Is niets mis mee, vinden we.