Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

"IK WIL WEER KUNNEN DOUCHEN'

2.687 keer bekeken
Goestig
Gepubliceerd op 19 apr. 2016
Karina Polderman is chronisch (en ernstig) gehandicapt en wil graag een container in haar tuin met een douche, een toilet en een slaapkamer. Dan kan ze blijven wonen waar ze al 19 jaar woont. Met haar kinderen en met de mantelzorgers die haar helpen.

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Goesenaar 19 april 2016

Wat een ernstig verhaal is dit! Het zal toch in Goes ook beleid zijn dat mensen thuis, in hun eigen omgeving verzorgd worden. Of verwacht de WMO dat de mantelzorgers mee verhuizen naar Baarland? Wat een kil beleid.

Willem V 23 april 2016

Ik denk dat Karina zich beter kan melden bij het AZC daar is alles mogelijk

Ik vind dit schandalig, zoiets mag toch niet gebeuren in deze tijd. Ik hoop dat ze een goede aanbieding krijgt. 30 april 2016

Carolien.

we weten wie jullie zijn 08 mei 2016

Ja jammer is dit, maar de gulle liefdadige supermensen zijn even druk met miljoenen vluchtelingen die ze zelf hebben uitgenodigd waardoor zij zichzelf kunnen voordoen als humanitaire held(in) en algehele weldoender, dus er is nu geen tijd voor de buren, die moeten het zelf maar uitzoeken want "iemand" is bezig met de wereld te verbeteren en geen commentaar anders ben je een nazi ! maar wel graag extra betalen anders werkt het humanitaire heldenverhaal voor de zo sociaal en behulpzame liefdadigheids mensch niet want zelf hebben ze blijkbaar er niet genoeg geld voor, of tijd, want de buren mogen creperen, daar hebben we geen tijd voor en we verdienen er ook niets op want het budget voor zorg is door de fantastische helpers toch wegbezuinigd maar er komt wel geld van het coa dus de menselijke zorg moet zo verdeeld worden volgens de menslievende samaritaan die daar zijn/haar dik betaalde baantje aan heeft. De rest moet maar wegrotten zodat zij zeker een lintje denken te krijgen of een nobel prijs, omdat ze liever hun taken verzaken en iets willekeurigs anders gaan doen om zo hun eigen samenleving de rug toe te keren, en dat is dan nog sociaal gedrag volgens hen zelf ook. Tijd dat die asociaal gestoorde egofielen allemaal aan de dwangarbeid gezet worden voor de nederlandse maatschappij en niet voor (vijandige) buitenlanden. Feitelijk heet dit gewoon...landverraad.

Go zeg 16 mei 2016

Dat die Goestig niet zelf op een idee komt om via zijn partij geld in te zamelen in plaats zich "on-kundig"te vergapen in andermans ellende en verdriet.