Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Declaraties Fup Goudswaard niet onrechtmatig

4.772 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 17 dec. 2009
Aldus korpsbeheerder Schouwenaar. Het mag echter allemaal wel wat minder..

8 reacties

Reactie wordt toegevoegd

zoop 17 December 2009

wat is dat dan voor flauwekul, ik kan toch ook niet zomaar kadootjes lopen strooien op kosten van de maatschappij ? wie denkt ie wel dat ie is? sinterklaas ? waarom moeten dergelijke personen niet zelf hun eigen kado's kopen ? ze verdienen al zo buitensporig veel... huwlijkskado ? wtf ? wat heeft dat dan met korpschef zijn te maken ? het zoveelste bewijs dat "managend" nederland zichzelf op elke mogelijke manier kan en mag verrijken. waarom zijn die regelz zowiezo bedacht ? waarom mag zoiemand zomaar kadootjes geven aan vrienden kennisen en onbekenden uit de pot waar we allemaal aan meebetalen. m.a.w. U heeft dus meebetaald aan dat huwlijkskado van mensen die u niet eens kent.... die mogelijk zelfs niet eens uw vrienden zijn.... ach fup, het is zo een gezellige gulle vent..... oprotten met die corrupte bende !!!!

Fam Maranus 17 December 2009

De Burgemeester komt niet geloof waardig over

Pdw. 18 December 2009

Ongelofelijk, Zeeland op z'n smalst! Eerst iemand ontslaan om een reden die niets met zijn werk te doen heeft, en nu nog even lekker natrappen. Leggen dhr? Schouwenaar en anderen die lekker zijn blijven zitten nu ook hun bonnetjes van de boodschappen er naast? Wel zo eerlijk! Pfff, bonnetjes, hoe klein kun je zijn.

g meijer 18 December 2009

Waar praten we nu toch over. deze bedragen geeft de koningin per week uit aan de kapper en daar staan we uren voor in de rij om naar te zwaaien. €4700 euro voor een heel korps per jaar. Moet je inderdaad blij zijn met een doosje wattenstaafjes als je 25 jaar bij het korps zit. Of voor je huwelijk een tube gel krijgt. Allemaal een beetje bekrompen denk ik dan.

jeremy 19 December 2009

nu hoor ik het ook, een potje gel als huwlijkscadeaux... wie gelooft dat dan ? heeft iemand ooit een pot gel gekregen voor haar/zijn huwlijk ? nee dus... ik geloof daar in ieder geval niets van en neem dus maar aan dat over de rest ook wel gelogen zal zijn.

Leo 19 December 2009

Neen geld aan zichzelf geven zou helemaal van de gekke zijn. Maar cadeaus aan een ander geven met geld van de belastingbetaler is helemaal van de gekke. En helemaal dol is dat de burgrmeester dit nog goed praat. Doet hij zelf deze uitgaven ook op deze manier,waar blijven wij dan die al deze cadeaus etc zelf moeten betalen, Ja Ja lekker plukken van de belastingbetaler en geld uitgeven van een ander.

Gerard 19 December 2009

Wordt het ook niet eens tijd om te kijken wat er bij het stadsgewest gebeurd,wat denk je wat hoge pieten bij de brandweer declareren

what goes around 22 December 2009

deze man heeft dus volgens de aivd al eerder keihard gelogen over zijn buitenechtelijke relaties, en vast ook tegen zijn vrouw.. en dan moet ik geloven dat ie niet over een pot gel zal liegen.... zo een persoon is toch kompleet ongloofwaardig ? oneervol ontslag met directe bevriezing van loon. evt. met terugvordering van al die spullen die hij achterover gedrukt heeft. stuur hem maar naar het uwv i.p.v. hem straks weg te promoveren naar nog een beter betaald zakkenvul baantje. hij kan zo sneeuw gaan ruimen met behoud van uitkering..