Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Baasje gezocht voor Akira

3.186 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 5 dec. 2011
Akira is een Heilige Birmaan van drie jaar. Ze heeft een vervelende eigenschap: in een huis met kinderen of andere huisdieren wordt ze onzindelijk. Daarom zoekt het asiel in Vlissingen een baasje zonder kinderen en dieren. Dan heb je aan Akira een hele lieve, zachte kroelkat. Reportage: Jeffrey.

3 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Althea 07 December 2011

Mannen, jullie doen geweldig werk! Echt klasse! Uit ervaring weet ik dat het een ramp is om een onzindelijke kat in huis te hebben, ik heb haar 11 jaar gehad, zij was onzindelijk geworden bij haar vorige eigenaars en die hadden mij niets verteld hier over. Ondanks haar "gebrek" toch 11 geweldige jaren gehad met haar! Mis haar nog steeds ondanks nieuwe aanwinsten in huis... Maar mensen, denk alsjeblieft goed na, het is echt een ramp als een kat alles onder plast... Doe wat het asiel zegt: neem dan ook ECHT alleen haar, voordat ze weer op straat gezet wordt.......

Els le Duc. 13 December 2011

Heb veel ervaring met katten. Als deze poes een thuis krijgt waar het niet te druk is, geen andere poezen en honden. Liefst een katteluikje dan is de kans erg groot dat dit goed gaat. Een dier nooit op straat zetten. Maak goede afspraken met het asiel als u zou besluiten Akira in huis te nemen.

Althea 20 December 2011

Helemaal mee eens, Els!!!! Was benieuwd of Akira al geplaatst is??????