Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De kerk van Oudelande

3.243 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 9 nov. 2011
De kerk van Oudelande staat er al 500 jaar en gaat voorlopig niet weg maar of er over tien jaar nog kerkdiensten gehouden worden, dat betwijfelt de dominee. Dat horen we nadat we een heel leuk gesprek hebben gehad over geloven en naar de kerk gaan. Reportage: Jeffrey & Jason.

6 reacties

Reactie wordt toegevoegd

rolf 09 november 2011

rofl !

Ineke 10 november 2011

Leuk dat jullie ook hier aandacht aan besteden!

? 14 november 2011

waarom is dat hok een monument dan ? in elk gat staat wel een kerk. of is dat alleen om maar de subsidie van de staat te krijgen ? voor zo een middelmatig tot lelijke kerk ? ik stel voor ELKE subsidie voor religieuze onzin gewoon af te schaffen. als een minderheid zonodig hun religie samen wil beoefenen betalen ze dat maar lekker zelf.

jason 14 november 2011

je mama is ook een monument

wtf ! 15 november 2011

@ jatson heb je je eigen moeder al bedankt dat je zo lelijk bent ? jou papa heeft zeker niet moeten betalen voor dat fossiele monument, ik weet het zeker !

wilber 15 november 2011

zo is het wel met die zgn christenen, altijd maar het bedelhandje ophouden bij de overheid maar wel altijd zelf aan de touwtjes willen trekken op politiek niveaux. voornamelijk zodat ze zichzelf nog meer subsidie kunnen geven. en de rest ? die gaat maar naar de voedselbank, dat vinden ze dan ook goed genoeg. ondertussen gaan er voor biljoenen uit onze noord europese cultuur naar die zuid europese pedofiele kinderverkrachtende landen en claimen dat vrouwen geen glijke rechten mogen hebben en dat kinderen slaan maar gewoon moet kunnen omdat dat in de 17e eeuw normaal was. maar toch miljarden blijven pompen in die maffia kinderverkrachtende landen en ondertussen hier hun handje ophouden voor die kloosters waar ze de voortvluchtige criminelen herbergen en claimen dat de nederlandse wet, of welke dan ook buiten hun eigen regeltjes, daar absoluut geen rechtsgeldigheid heeft. en daar mag dan elke nederlander voor betalen ? zodat zij hun eigen extremistische staat hier kunnen opzetten zoals de smeerlapperij in zuid europa ???!!! de reden waarom de EU samenwerking niet gaat is duidelijk. bewust kapot gemaakt door lieden die nog in de 17eeuw leven en niets liever zien dat de maatschappij omgetoverd wordt tot een religieuze staat waar de religieus lijders heersen als dictators.