Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

"PINKSTEREN IS DE HEILIGE GEEST IN ACTIE"

3.487 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 24 mei. 2015
Predikant Aarnoud Jobsen van de Vredeskerk vertelt in 1-op-1 over de betekenis van Pinksteren, een van de belangrijkste Christelijke feesten.

2 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Julian 24 May 2015

Die vernieuwing slaat gewoon op het jaargetijde en de natuur. Maar sommigen houden dan liever verhaaltjes over ongeloofwaardige onmogelijke wonderen om het voor de hand liggende maar niet te willen zien.

Emma 25 May 2015

Hallo Julian, ik wil je graag vertellen dat het de Waarheid is op het filmpje. Ik heb in een heel ellendige tijd heel hard God om hulp geroepen. Hij heeft echt geantwoord in meerdere wonderen die ik van Hem heb gekregen. Een van die wonderen was tijdens een week op Kreta waar ik in m'n eentje naar toe ging om te zien of het me zou lukken om door mijn verdriet heen te komen. De eerste dag ging ik zwemmen en kreeg ineens bizarre zin in een gekookt eitje. Idioot natuurlijk, in Griekenland. Maar de zin was zo sterk dat ik het water ben uitgegaan om in het dorpje eieren te gaan kopen. Ik stapte mijn appartement binnen en zag dat mijn bed al netjes was opgemaakt. En op de koelkast lag.... een ei ! Heb 't gekookt en lekker opgegeten. 's Avonds ging ik op zoek naar de eigenaar van de appartementen. Het bleek een vrouw, ze zat voor haar huisje te zingen. Ik stelde me voor en vroeg haar of alle gasten zo'n ei hadden gekregen. Oh no no no, every morning I ask the Lord : "What shall I do for the people", and I had to do that for you ! Het was alsof God wilde zeggen: Ik ben erbij, Ik ben bij je. Thuis heb ik nog meer van zulke bizarre wonderen gekregen, telkens als ik het in mijn eenzaamheid naar Hem uitschreeuwde. Echt waar Julian, probeer het maar: roep God aan en vraag of hij zich aan jou wil openbaren. Je zult verstelt staan ! Dát is nou wat er op het filmpje gezegd werd wat er door de Geest van God allemaal kan gebeuren. Hij is er Echt... Ook voor jóu !