Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

God is de bron van het leven van de mens

1.432 keer bekeken
ZoeLeeQ
Gepubliceerd op 30 apr. 2020
Dagelijkse woorden van God ‘God is de bron van het leven van de mens’ (Fragment I)

9 reacties

Reactie wordt toegevoegd

atheist 30 april 2020

En het is nog niet eens weekend---

paaltjes 30 april 2020

Ik kan niet begrijpen dat zeeland net deze opruiende praat plaatst

Cees2603 01 mei 2020

Ik ben niet gelovig maar respecteer een ander zijn mening en vind dit zeker geen opruiende praat. Het is een zienswijze op onverklaarbare zaken. Opruiende taal wordt gebezigd als men de juiste rede niet kan vinden om een ander te overtuigen.

Primetime 01 mei 2020

Tsja iedereen moet zijn zegje kunnen doen in deze wereld. Ik geloof ook niet in al die mooie verhalen, maar ik geloof wel dat er meer is na het verblijf op deze wereld en God nou ja Christus die heeft wel bestaan net als wij hier nu op deze aarde zijn, maar hij heeft toen wel zijn uiterste best gedaan om eeuwenlang in herinnering te blijven en ook nog eens als drievuldig te worden bestempeld. Dat vind ik toch we een vindingrijkheid van het jewelste. Het was wel een slimme zet. Ik heb op een katholieke school gezeten en altijd gedacht waar zijn ze toch mee bezig tot ik de zwarte Non las, toe wist waar ze mee bezig zijn geweest. Ik eindig maar met het volgende: Geloof in wat je zelf wil en laat je vooral niets opdringen door anderen en respecteer ook een andere zijn mening wat het ook is.

Er zijn ook nog andere mensen op de aarde 01 mei 2020

Je zou maar 87 filmpjes over god plaatsen op zeelandnet... ZoeLeeQ laat jezelf even nakijken....

Geloof in jezelf 01 mei 2020

Het is maar wat ze je aanleren hé, niemand van ons heeft het meegemaakt. Hetzelfde als een sprookje in mijn oren...

ewout 02 mei 2020

een voordeel van sprookjes zijn dat er geen oorlogen door ontstaan. met alle religies is dat helaas wel het geval, kijk maar in de geschiedenis.

Patrick 03 mei 2020

Wat een gemauw.

Jan 04 mei 2020

Dus de rest van de levende wezens op deze planeet,hebben een andere bron ??? Is een vreemdeling zeker,die verdwaald is zeker. Dacht altijd dat die gozer al het leven op Aarde had neer laten dalen.