Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

occupy!

4.041 keer bekeken
pappajesse
Gepubliceerd op 7 nov. 2011
tentekamp occupy Van hieruit worden de acties gecoordineert. En organisatorisch ondersteund. webdesigner is nog welcome. Er moeten nog wat pagina,s gemaakt worden voor de mensen in het land.

11 reacties

Reactie wordt toegevoegd

WAKE UP !!!! 07 November 2011

http://www.youtube.com/watch?v=WVncK4FX-rg

mike 07 November 2011

Ik vind het een geweldig doel,maar denk dat het weinig invloed heeft zolang het grootste gedeelte van de deelnemers bestaat uit zwervers,uitkeringtrekkers en niksnutten.

Lady Occupy 07 November 2011

Jammer dat je zo slecht bent geïnformeerd mike. Ruim 80 procent bestaat uit werkenden, studerenden , met en zonder kinderen/poezen/honden etc.Daarnaast een gedeelte uit arbeidsongeschikten en mensen tussen 2 banen. ( oftewel uitkeringsgerechtigden.) De meesten zijn dus part-time occupyer.En ja als iemand honger of dorst heeft kan men ook zo iets te eten of drinken krijgen, wij zullen altijd ons best doen de mens als mens te blijven bezien.Ben er vrijdag nog geweest .Jammer dat jij er niet was in Den Haag of Rotterdam .Wij zijn er ook voor jou :) .Of denk jij dat de crisis jou niet hard zal gaan raken ? Tja................

christel van den dobbelsteen 07 November 2011

afgelopen zaterdag met een mede kunstenares en mijn man occupy in Terneuzen. heel veel mensen hier weten er niets van.....ook rare reacties van ga maar werken,terwijlmijn man en ik gepensioneerd zijn.... we hebben welde voorpagina van de krant gehaald. een begin is gemaakt....

tempo tempo ! 08 November 2011

i.d.d. christel, de media doet er alles aan om dit maar de kop in te drukken en bericht gewoon niets. maar ontkennen is waanzin, kijk in de landen om u heen, we zijn zeker niet alleen. en we zaten toch allemaal in de zelfde EU schuit ? nou, moeten we dan net doen of er niets aan de hand is in al die andere landen ? "steek je kop maar in het zand" is de boodschap, "hier is niets te zien" , "gewoon doorlopen", "tempo, TEMPO !" en WEG is uw geld.

vanuit de bevolking 09 November 2011

Hebben er eindelijk na jaren van muggeziften weer een mooie tegenbeweging. Is het weer niet goed. Laat deze mensen even organisatie en structuur krijgen of help ze daarbij,maar ga niet op zn nederlands van de zijlijn van alles roepen dat hebben we lang genoeg gedaan jaaaaaaaaren. En u moet het toch wel met me eens zijn dat de banken globaal werken en geen enkele regering daar tegen op gewassen is. Dus vandaar occupy the world.

N.N. 09 November 2011

Kunstenares, hahaha! Het is me wat.

LOL 09 November 2011

je hebt dit toch niet met je apple iphone ofzo gefilmt he want dan ben je zo hypocriet als de pest

job 10 November 2011

KIJK 21:00 LivestreamDH: Economie met emeritus hoogleraar Heertje en arbeidseconoom M.Jansen 10-11-2011 http://www.livestream.com/occupydenhaagstream voor de ontwikkelingen rondom occupy

mooi 10 November 2011

Nog nooit heeft de wereld een diensteneconomie ter grootte van de onze gezien. Er is nog nauwelijks productie arbeid, en dit aandeel zal met automatisering en digitalisering alleen maar afnemen.

job 17 November 2011

http://www.youtube.com/watch?v=VFllwhSfIIU. Dirty fucking hippies