Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zorgdemonstratie

2.895 keer bekeken
ko geldof
Gepubliceerd op 7 apr. 2013
Met 6000 in Den Haag

9 reacties

Reactie wordt toegevoegd

job 07 April 2013

Heimwee naar malie..... Thuis is je stem toch minder waard. Volgende keer dubbel aantal. Beroepsgroepen sluit u aan.

zeeuw 07 April 2013

Hun meer loon de rest ook meer loon !

rode billen omdat ze me vergeten zijn. 08 April 2013

het vak moet je vanuit je hart doen, en niet ikke ikke ikke, als je meer loon wilt.....kan niet altijd...straks hebben we polen in de zorg...

p fortuin 08 April 2013

Of nog meer van die andere rommel/dieven/tuig/criminelen wat uit het oosten komt, maar daar gaat het nu wel naartoe, zie de bouw, tuin en chauffeurs sector daar is het al gaande en zie welke overlast ze geven.

Brillie 08 April 2013

Jammer dat mensen zich altijd zo negatief uitlaten over de werkwilligen. Duidelijk is dat men niet weet hoe de toekomstige zorg er uiteindelijk wel uit ziet. Het gaat hier helemaal niet om loonsverhoging, maar het wegbezuinigen van banen en hiervoor mogen de mensen in de thuissituatie de tol betalen. Daarbij komt nog eens dat de hulpbehoevenden niet zomaar meer kunnen aankloppen bij opvang of bejaardeninstanties. In plaats hiervan mag deze hulpbehoevende groep bonnen kopen om het werk te laten doen door werklozen, gedeeltelijk afgekeurden en zelfs ex gedetineerden, onder begeleiding natuurlijk. Hoe krom is het nu eigenlijk ! Caprice ?

job 09 April 2013

ING WEER OP ZN GAT???????

job 09 April 2013

http://www.omroepbrabant.nl/?anp/60413022672/ING+en+ABN+Amro+genoemd+in+offshore-leaks.aspx Tja welke toezichthouder gaat hier zn vingers aan branden. Oh ships sorry we hebben storing weg bewijs:)

job 09 April 2013

Ag net als mn medelanders wacht ik wel op de bank met een zak........dooie mussen straks. En hoop dat iets of iemand wat voor me gaat doen. Hahaha ze zij hun geld aan het wegsluizen jah en zorgen dat de burger klem zit en niks tegen ze in kan brengen. waar is nou de afm dnb??????? rutte Oh jah die zijn nou juist niet te vertrouwen. Beetje dom op daar op te wachten dan. En wat gaan wij er aan doen??

job 09 April 2013

Ik wil ook in debat als er iets niet klopt aan mn belastingaangifte:) http://www.parool.nl/parool/nl/30/ECONOMIE/article/detail/3422832/2013/04/09/AFM-Banken-moeten-veel-beter-communiceren.dhtml#.UWP-vA_31_8.nujij DE AFM TER BEVORDERING VAN HET DEBAT,hahahahahahahaha Een echte autoriteit. Wind uit de zeilen van de foute jongens halen jah. De burger mondood maken jah.