Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Doortocht Zeelandbrug / Bietenrace 2011

5.674 keer bekeken
Mar'co
Gepubliceerd op 19 okt. 2011
"Etappe" van Zierikzee naar Bruinisse

7 reacties

Reactie wordt toegevoegd

@karin 20 oktober 2011

Jammer,dat vele mensen dit niet kunnen waarderen!!! t"is hobby,t ís cultuur voor de zeeuwen, t"is gewoon PRACHTIG. dat zoveel mensen hier van genieten met bezig zijn,in zet voor hebben. maar dan moet je liefde voor het water en scheepvaart hebben !!

Schippertje 20 oktober 2011

Nee denk dat je een boerin bent, dus misschien wel een zeeuw nog vreemder eigenlijk transport van bieten die van het land komen ging vroeger prima over water, zaten we niet in de spits achter een trekker, op de drukke doorgaande wegen, was het nog maar zo!!!!! dat ze hun kar loste in een schip gaan er duizende tonnen tegelijk op transport, over water inplaats van over doorgaande wegen..

wat kan mij dat nou bieten karin 21 oktober 2011

@karin dan kun je ook niet vliegen en alcohol drinken....zolang je nog horizon ziet van de boot is niet zo gauw wat aan had,maar gelukkig kan iedereen nier van hetzelfde houden.....verschil moet er zijn.maar kraak de boel de af,kijk goed naar jezelf.

karin 21 oktober 2011

nee neeh, op d'n trekker work ok weehenziek oor, mae ik lusse best een stevehen neute, dus da klop nie ej ? enne vliehen ? wenatoe dan vreehe ik mezelve hliek af. zeeland is toh de hroosten zeker, kom noe ! ik hee ier hlad nie weg ok hosternokke ! bin jie hlad bedulevet ? en jie zit hlad de eele boele af te kraeken, ik nie! jie kom zeker van zon vissers rotdurpe zeker ? die heen altied d'n are de schuld en doe dan ok nog zon bitje scheinheilig ok. en dan komme z'n ne ier me zon hroot bakkes ok, kiek hlad nee jezelf !

@karin 22 oktober 2011

jammer,...dat veel mensen onder !1 naam reageren,........echt karakter.

@@@ karin @@@ 24 oktober 2011

@ @karin, zo is dat maar net meid. of is u gewoon een sukkel dat u het web nog serieus neemt ook ?

Paloma 25 oktober 2011

HaHa ja lekker alle bieten in de scheepvaart..Google eens, 21 procent van alle CO2 komt van scheepvaart..Omdat scheepvaart geld wil moeten wij maar bieten over water vervoeren ??? Nee hoor liever 1 truck in de hand dan 10 aan de kant !