Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

AFVAL RUIMEN AAN ONZE KUST

1.948 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 13 mrt. 2017
Je hebt twee soorten mensen: zij die afval in zee gooien en zij die het opruimen. De laatsten gaan aan de slag langs de Oosterschelde, de kust van Goes.

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

zwart-wit TV 13 March 2017

Er zijn ook mensen die afval maken en het daarna zelf opruimen. Niet zo polariserend graag.

@ zwart-wit TV 13 March 2017

Het afval dat mensen maken en zelf opruimen spoelt niet aan op de overs van Wester- en Oosterschelde.

zwarter dan zwart tv 14 March 2017

Wat een totalitaire onzin. Bij mij waait er ook wel eens een papiertje weg of zo wat ik niet direct op kan ruimen, maar regelmatig veeg ik de straat in de buurt een beetje aan, omdat de gemeente te gierig is en liever geld uitgeeft aan ondernemers die troep maken, en dan heb ik al snel een veel grotere hoop afval opgeveegd dan wat ook wel eens ontsnapt. Maar u houdt maar lekker bot vast dat je twee soorten mensen hebt , vanzelfsprekend om uzelf in het betere hokje te zien dunkt me. De werkelijke reden van de bewust veroorzaakte tweedeling in dit land, alsof een vingerwijzing naar een ander de oplossing is ? Alsof het redelijk is dat omdat we zelf toevallig eens per jaar eens wat opruimen, je anderen dan kan gaan bestempelen als "ander soort " vanzelfsprekend de probleemveroorzakers waar je jezelf dan omhoog kan trekken en op een voetstuk plaatsen of zo ? Omdat er vuil ligt waar jullie toevallig gaan zoeken ? Nou er ligt overal vuil in heel nederland, is dat een argument dan ? Of maakt het alleen uit omdat U daar toevallig bent ? Met dat soort neanderthaler gedachtengoed ga ik nog niet eens in discussie. Toon eerst maar eens respect naar je medemens. Leer eerst maar eens normale omgangsvormen met "dat soort" van jou.

A vA en w vA 19 January 2019

Sorry hoor misschien een beetje zwart wit gezegd maar als je net als wij constant een niet aflatende afval opruimt langs de kant van de weg en dat nooit iemand anders ziet doen behalve verbaasd okijken kan ik begrijpen dat men zoiets zegt