Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

"DORPSHUIS NODIG VOOR HET GEVOEL VAN EEN DORP"

2.962 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 13 sep. 2015
Angela Krijger is sinds kort de beheerster van het Wilhelminahuis. In 1-op1 vertelt ze over haar eerste weken.

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Beschikbare ruimte gevonden 13 September 2015

dorpshuizen zijn van de gemeente en die heeft een verplichting, Moeten daarvoor huurders uit hun huis gezet terwijl de gemeente deze dorpshuizen ook kan gebruiken ? Ook voetbalverenigingen met hun douches, toilets en komplete horeca keukens kunnen doen doen als opvang.

Geschikt werk gevonden 13 September 2015

Nee nee, de daadkrachtige politiek heeft nu weer een ander plan volgens minister Aars. Autochtonen die ook op woonruimte wachten zijn ziedend dus nu moeten ze ineens in kantoorgebouwen, wat een week geleden onmogelijk was want dat was veel te duur om te verbouwen en zou nooit op tijd klaar zijn, een week later is er tijd verspeeld en komt dat op tijd klaar. Nu is het plan om alle vluchtelingen te dwingen nederlands te leren en aan het werk te zetten. Diegenen die op een baan wachten moeten nu dus maar wachten i.p.v. mensen die vele jaren op een woning wachten maar dat is veel beter volgens Aars.

kistkalf 13 September 2015

Ja, en van een uitkering kan je niet leven of huren dus dan komt er ook weer doorstroming op de huizenmarkt als die huurwoningen vrijkomen, Huiseigenaren moeten natuurlijk eerst hun huis "opeten" voordat zij een uitkering krijgen, verkoop dus maar en dat is dan ook weer doorstroming en dan gaat een ander zijn vastgoedwaarde weer omhoog en dat is dan weer lekker makkelijk verdiend. een geniaal plan.

zit u lekker ? 13 September 2015

In België moeten betalende treinreizigers hun plaats afstaan voor het vluchtelingenvervoer