Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

ZOMER AAN DE KUST VAN GOES

4.306 keer bekeken
Goestig
Gepubliceerd op 25 aug. 2016
Goes heeft een geweldige zoutwaterkust: van Oud-Sabbinge en Wolphaartsdijk tot Kattendijke genieten duizenden Goesenaren en anderen van het water.

3 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Genieten 26 augustus 2016

ik heb zelfs boerkinies gezien dus iedereen geniet ervan. (voor zover dat kan met een gewaad over je heen) Wat ik alleen niet begrijp is dat die dames zo een middeleeuws badkostuum moeten dragen terwijl hun mannen en zonen in de hipste amerikaanse poch mode mogen rondlopen. Moeten die mannen dan ook niet zo een arabische mannenzak aan ? En waarom willen die er dan zo kapitalistisch duur uit zien ? Is dat omdat ze weten dat de hollandse vrouwen daar voor vallen soms ? Die kijken toch alleen maar naar geld. Maar het geeft goed aan wat een achterlijke cultuur het is, vrouwen moeten middeleeuws gekleed terwijl de mannen de grote kapitalistische westerse player mogen spelen . Bedankt nog feministische linkse kant van nederland, voor het o zo sociaal openstellen voor deze cultuur verrijking, hopelijk moeten jullie straks ook verplicht een boerka aan en het huishouden doen of anders klapjes terwijl manlief gewoon buitenshuis gaat liggen wippen en al. Maar ja, dat is toch het recht voor de arme vluchtelingen is het niet ? Dat willen we toch zo graag ook in onze cultuur ? Nederlandse mannen verwachten dit nu ook van nederlandse vrouwen dus hoog tijd dat ze zichzelf aanpassen naar de cultuur die ze zelf zo graag willen.

get a life ! 26 augustus 2016

Wat hebben zomerse dagen nu weer met boerka's van doen ? En wat die nederlandse mannen willen is niet belangrijk, dat zijn de wereldberoemde mangina's die gewoon doen wat hun vrouw wil dus dat zijn niet echt mannen. Waarschijnlijk inderdaad gecastreerd door hun ultra feministische mannen hatende moeders omdat die het zo slecht hadden bij hun man die zo seksistisch was en zeker dacht dat die thuis achter het aanrecht hoorden. Vandaar dat vrouwen nu moslim mannen willen want die zijn tenminste net als hun vader en niet zo een knaapje zoals de nederlandse man want dat wil de moderne carriere vrouw niet. Die willen verplicht thuisblijven en het huishouden doen en alleen naar buiten voor boodschappen zoals hun oma die geen opleiding mocht ook moest. Maar dat is dan weer het recht van de vanzelfsprekend hoger opgeleide moderne vrouw. Een beetje nutteloos dure opleidingen volgen omdat ze toch thuis willen blijven. Ach ja, van wie leren ze dat profiteren van de maatschappij zonder doel of toevoeging ook weer ? Hoog tijd dat vrouwenrechten maar ingeperkt moet worden want die snappen zichzelf nog niet eens en verzieken eigenlijk alles maar omdat ze niet beter weten. Ze kunnen gewoon beter naar echte mannen luisteren.

MGTOW 26 augustus 2016

Ik vind die boerkinies wel sexy, je ziet toch de mooie vrouwelijke vormen van die mooie vrouwen die anders bedekt zijn door zo een kuisheidstent. EN het zijn nog eens echte vrouwen ook, niet van die autochtone frigide manwijven waar alleen homo's mee om kunnen gaan die misschien wel eens 1 keer per maand zin hebben om bevredigd te worden door een man die het toch allemaal niet goed doet en dan nog doen alsof ze aantrekkelijk zijn ook.