Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Beste winkelstad?

2.114 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 12 mei. 2011
Goes doet mee aan de verkiezing van beste winkelstad van het land. Wat vinden winkeliers en hun klanten van de nominatie? Reportage: Bram & Jason.

9 reacties

Reactie wordt toegevoegd

jason 12 May 2011

stadje jwz love

humor 13 May 2011

veel te duur, parkeren is ook belachelijk duur zelfs, de winkels zelf ook, zelfs het ijsje is duur, koffie is duur, bediening in veel winkels gewoon bar slecht, nauwe claustrofobische straatjes volgepropt met reclameborden waar je je nek op breekt, waar dan ook nog eens een groep boeren uit de polder breed gaan staan ouwehoeren alsof ze op de boerderie staan en niemand er langs wil. veel te veel van die spookwinkels die leeg staan of alleen op de sociale dienst draaien. het is er vies ook in goes. alle gevels van hele straten zien er uit als 1 uitgestrekte lange reclame lichtbak, totaal geen geldautomaten in het centrum, geen geschikte fietsroutes door het centrum. dik onvoldoende fietsstallingen ook, geen kinder opvang of speelmogelijkheid, straks ald se albert heijn weg is ook helemaal geen supermarkt meer te vinden in het centrum, huisjes melkers van illegale werkmigranten, drugscriminaliteit en toerisme, hang ouderen en jongeren, zakkenrollers, het marktplein stinkt bijna altijd naar rotte vis, gruwlijk lelijke openbare kunst of wat er voor door moet gaan, overal hondenstront en zwerfvuil, en wat blijft er over ? ketens zoals hema, V&D, H&M, pearl, footlocker, het kruidvat en al die andere ketens die je in elk niet noemenswaardig dorp al tegenkomt. helemaal niets bijzonders te vinden in heel dat boeren gat niet. nou ja, een bordeel, dat hebben ze niet overal nee. goes bezig zeker ? nee, goesje heeft nog een lange weg te gaan. een hele lange weg.. en het geld is al een poosje op bij de gemeente hoor.. en net of de ondernemers zelf wat gaan investeren ? droom rustig verder.

jason 13 May 2011

woooo opgelucht? een heel levens verhaal

Jostiband 14 May 2011

Lekker als je word geïnterviewd door zo'n fop neger !!!

:)) 14 May 2011

Goes, beste winkelstad van heeeel zuid beveland !! gefeliciteerd zeg ! wat een prestatie ! wat goed ! ik ben zo trots !!

:D 14 May 2011

@ jason voorhees, ziet u dat aan voor een heel levensverhaal ? zelf nog niet veel meegemaakt dan zeker ?

jason 14 May 2011

whaha niks mee gemaakt je moest eens weten

rolf 14 May 2011

hahaha, jason is lacheuh rofl !

wstv 25 May 2011

Wat een drama clip, vreselijke saaie interviewer, slecht gemonteerd. Tip: Haal de vragen eruit en maak deze sneller door alleen de antwoorden achter elkaar te zetten