Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

"ZE WORDEN NIET GEACCEPTEERD DOOR DE MAATSCHAPPIJ"

2.289 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 3 jan. 2016
Sake Hospes helpt met inloophuis Walk Inn Goesenaren en anderen die tussen de wal en het schip vallen. Hij vertelt er over in 1-op-1.

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

job 03 January 2016

Het zijn gewoon abnormale mensen die van de walk inn.(beschadigd) En daar kan de bevolking niks meer mee. De bevolking begeleid al de superrijken. http://www.nybooks.com/articles/2016/01/14/parking-the-big-money/ Die beschadigen niemand die brengen ons welvaart.......tenminste dat zeggen de meeste volwassenen. En die volwassenen maken liever het leven van de walk inn jeugd moeilijk dan die superrijken ook maar een mm in de weg te liggen. Moeten inkrimpen...............van wie moeten???? Niet van mij dan maar minder subsidie naar de grote jongens.

tegenwerking als beroep 03 January 2016

En dan blijkt aan het eind dat die peperdure gemeenteambtenaren zelf de probleeminstanties te zijn en zelf dwars liggen en moeilijk doen over alles omdat zijzelf zgn verplicht sociaal maatschappelijk werk moeten leveren door gemeenteregeltjes. Nu blijkt dus dat een enkeling meer hulp bied dan die hele kliek met dure ambtenaren ? Dan moet daar als eerste maar flink met de botte bijl een ontslagronde en dan is er zeker genoeg geld over voor subsidie voor deze meneer en andere welwillenden die mensen wel echt helpen en niet in de penarie helpen.

job 05 January 2016

In een rijkere buurt opgroeien help ook:Een recent onderzoek van de prestigieuze universiteit Harvard heeft aan het licht gebracht dat de buurt waarin een kind opgroeit mede bepalend kan zijn voor de hoogte van diens inkomen op latere leeftijd. Wanneer je er als ouder voor kiest om samen met je kind op een zeker ogenblik te verhuizen naar een rijke(re) buurt zou dat er dus voor zorgen dat hij of zij later kan rekenen op hogere inkomsten.

2e rangs werkersapiens 05 January 2016

wie voor een dubbeltje geboren wordt, wordt nooit een kwartje. Achteraan aansluiten in de rij voor de voederbak graag want anderen moeten wel kaviaar kunnen blijven declareren. Welkom in NL

Bep 01 February 2016

2e rang werkersapiens wat een tof commentaar.