Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Terneuzense burgemeester Lonink plaatst oproep na geweld op straat

10.418 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 24 nov. 2009
Burgemeester Jan Lonink vraagt in een video-oproep aandacht voor veiligheid op straat. Dit doet hij naar aanleiding van het geweld in Axel, vorig weekend (14/15 november).
De politie en de gemeente hebben een verantwoordelijk als het om veiligheid gaat, maar inwoners zélf ook, zegt Lonink. Ook nadat het gebeurd is. Hij roept dan ook inwoners op om informatie door te geven als zij iets gezien of gehoord hebben.
De burgemeester doet de oproep in een video om op deze manier ook jongeren te bereiken.

6 reacties

Reactie wordt toegevoegd

SlowRider 25 November 2009

Wijze woorden !

A.B. 25 November 2009

Waarnaar toe als de politie ook al dubieuze is.

rechtvaardige 25 November 2009

Begin eens bij U zelf ,want ik maak een melding van agressief ,ongepaste ,intimiderende communicatie door Uw onderdanen. Er was totaal geen oplossing mogelijk Door inzichtloosheid! Wetten kennis nihielheid! Onvoorbereiding enzovoorts.

RD 25 November 2009

Zo is het maar net, aanpakken die gasten. Triest dat sommige mensen hun handen niet gewoon thuis kunnen houden. Hele wijze woorden van Lonink!

pas maar op!!! 26 November 2009

als je een misdaad meld bij de gem terneuzen en je werkt hier voor ,dan word je ontslagen op een onheuse en ongepaste manier !

De hoeve 07 March 2018

worden onrechtmatige handelingen uitgevoerd, worden aan u verteld, en vragen om een antwoord en er komt geen antwoord, en uw verwacht van ons dat wij dat wel gaan doen