Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vrieskast 191cm hoog 70cm BREED! Nieuw €975! No Frost (Outlet/Nieuw)

€ 780,-
30x bekeken sinds 18 apr. '24
Conditie: Nieuw

Beschrijving

Beko no frost vrieskast

Nieuwprijs elders: 975,-   Onze outlet nieuwprijs: 780,-

Het neusje van de zalm, de crème de la crème, de vrieskastkers op de vrieskasttaart!

Perfecte combinatie van prestaties en gemak met de Beko RFNE448E45W vrijstaande vriezer. Dit moderne apparaat heeft een royale capaciteit van 404 liter, waardoor er voldoende ruimte is voor al je bevroren levensmiddelen. Dankzij het rechtopstaande ontwerp en een hoogte van 191 cm is alles gemakkelijk bereikbaar, terwijl de NoFrost-functie het handmatig ontdooien overbodig maakt. De vriezer heeft een snelvriesfunctie, zodat je boodschappen hun versheid behouden. De witte afwerking geeft elke keuken een vleugje elegantie. De verwisselbare deurdraairichting maakt de vriezer geschikt voor iedere keuken.

  • ProSmart™-invertercompressor: Een zeer efficiënte, duurzame en stille koelkastcompressor die sneller koelt en energie bespaart. Met zijn innovatieve ontwerp werkt hij vier keer stiller dan gemiddelde compressoren, past hij zich snel aan temperatuurschommelingen aan en houdt hij voedsel langer vers.
  • Omkeerbare deur: Flexibiliteit om de deurrichting aan te passen aan de keukenindeling door scharnieren links of rechts te plaatsen. Hierdoor bepaal je zelf naar welke kant de deur opengaat, en je kunt zelfs twee koelkasten naast elkaar zetten en de deur van één omkeren voor extra koelruimte.
  • Veiligheidsglas: Duurzame glazen planken die tot 25 kg kunnen dragen, waardoor zware voorwerpen veilig in de koelkast kunnen worden geplaatst zonder zorgen over krassen of scheuren


    Outlet

    Een outletproduct kan een product zijn met lichte transportschade welke geen invloed heeft op de werking van de machine of een product wat binnen zeer korte termijn is geretourneerd. Deze machines worden bij ons eerst uitvoerig getest en geïnspecteerd. Garantie is van toepassing m.u.v. cosmetische schade.
    In het geval van transportschade is dit in 90% van de gevallen niet aan de voorkant. Indien u foto’s wenst van een machine is dit geen enkel probleem.

    Samen dragen we bij aan een duurzaam gebruik van consumentenelectronica.


    Wij hebben op voorraad: refurbished, Outlet en nieuwe machines.

    Bezorging en/of installatie mogelijk.

    +31 118250900 (whatsappen op dit nr gaat sneller).
    witengoed.nl

    Tot 30 dagen na aankoop mogelijkheid om vanaf €3,- extra te verzekeren voor een langere gebruikszekerheid

Algemeen
  • Soort: Vrijstaand
  • Model: Vrieskast
  • Hoogte: 191cm
  • Breedte: 70cm
Advertentienr. 6725117

Wit&Goed.

Zakelijk Wit&Goed.

78 advertenties
12 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht