Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Volvo XC90 t8 455pk long range recharge ultimate dark| full options !

€ 97.500,-
287x bekeken sinds 1 feb. '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Ben je op zoek naar een krachtige en luxe hybride SUV in een stijlvolle zwarte kleur? Dan is de Volvo XC90 T8 455PK Long Range Recharge Ultimate Dark de perfecte keuze voor jou. Met zijn indrukwekkende vermogen van 455 PK en een hybride benzinebrandstof, is deze auto zowel krachtig als milieuvriendelijk. Met slechts 7000 kilometer op de teller is deze auto zo goed als nieuw.

De XC90 is een ruime SUV met voldoende plek voor het hele gezin. Dankzij de 360 graden camera heb je altijd perfect zicht rondom de auto, wat parkeren en manoeuvreren een fluitje van een cent maakt. En met de AWD-functie ben je altijd verzekerd van optimale grip en stabiliteit, ongeacht de rijomstandigheden.

Deze Volvo XC90 is uitgerust met een high-end audio installatie, waardoor je onderweg kunt genieten van jouw favoriete muziek in de allerbeste geluidskwaliteit. Het elektrisch verstelbare panoramadak zorgt voor een lichte en ruime uitstraling in het interieur, terwijl de elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugen zorgen voor maximaal comfort, elke keer dat je instapt.

Voor extra gemak is deze XC90 voorzien van adaptive cruise control, waarmee de auto automatisch de juiste afstand tot je voorganger aanhoudt. En dankzij de elektrisch uitklapbare trekhaak ben je altijd klaar voor avontuur, of het nu gaat om een dagje weg met de fietsen achterop, of een caravanvakantie.

De combinatie van luxe, comfort en prestaties maakt deze Volvo XC90 T8 455PK Long Range Recharge Ultimate Dark een unieke auto die zich onderscheidt van de rest. Neem vandaag nog contact op met Cappendijk Auto's Terneuzen om meer te weten te komen over deze prachtige SUV en ervaar zelf de luxe en comfort die deze auto te bieden heeft.

Deze Volvo occasion heeft Cappendijk Auto’s speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden. Disclaimer: Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? De specialisten van Cappendijk Auto’s staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button of bel 0115 697 455 (Terneuzen). Beleef de wereld van Volvo, u bent van harte welkom!

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Volvo
Model: XC90
Type: T8 455PK Long Range Recharge Ultimate Dark| Full Options !
Modeljaar: 2022
Referentienummer: 515Technische informatieAantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.969 ccAandrijvingPlug-in hybride: Ja
Tankinhoud: 71 liter
Actieradius: 80 kmTransmissieTransmissie: 8 versnellingen, AutomaatAccuAccu snelladen: neeHistorieOnderhoudsboekjes: AanwezigFinanciële informatieMotorrijtuigenbelasting: geenGarantieBOVAG Afleverbeurt: Ja

Algemeen
  • Model: XC90
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2024
  • Kilometerstand: 15.000km
  • Transmissie: Automaat
Exterieur
  • Kleur: Zwart
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Start/Stop Systeem
  • Extra's: Dakrails, Achterruitverwarming, Sportstoelen, Spraakbediening, Keyless Entry, Panoramadak
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6277373

Cappendijk Auto's Terneuzen - Volvo

AutoZeeland

33 advertenties
3 jaar actief op het Prikbord