Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Volvo V70 2.5 ft t5 r-design automaat

€ 20.950,-
2385x bekeken sinds 27 jun. '22
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze, origineel van Zweedse afkomstige, Volvo V70 2.5 FT R-design Automaat. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de vijfcilinder motor en de automatische transmissie die overigens net onderhoud heeft gehad. Van binnen ziet u een lederen interieur, een stijlvolle uitvoering. Ervaar de weldadige warmte van de inschakelbare stoelverwarming. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, aluminium dakrailing, extra getint glas, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Een andere zender zoeken of het volume wijzigen? Het audiosysteem heeft bediening op het stuur. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Parkeerplekken worden er niet ruimer op. Maar met de aanwezige parkeersensoren krijgt u deze Volvo V70 zonder problemen op z'n plaats. De cruise control zorgt voor een prettige, gelijkmatige koers en minder brandstofgebruik. Ook is de Volvo uitgerust met: lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Verder heeft deze Volvo net groot onderhoud gehad, waarbij olie, bougies en alle filters zijn vernieuwd. Tevens is ook gelijk de distributie + waterpomp gedaan.

In de Volvo V70 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten.

Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Maak dan een afspraak met onze verkoper!

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Volvo
Model: V70
Type: 2.5 FT T5 R-Design AutomaatTechnische informatieAantal cilinders: 5
Motorinhoud: 2.521 cc
Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 245/40 R18
GVW: 2.280 kg
Wielbasis: 282 cmMilieu en verbruikBrandstofverbruik in de stad: 20,1 l/100km (1 op 5,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 10,2 l/100km (1 op 9,8)
Emissieklasse: Euro 5Onderhoud, historie en staatOnderhoudsboekjes: Aanwezig
Schade: schadevrij
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 240 - € 272 per kwartaalAfleverpakkettenInbegrepen afleverpakket: Aflevering: Onze prijzen zijn inclusief aflevering, nieuwe APK en 6 maanden Bovag garantie. Dus geen bijkomende afleverkosten of garantiepaketten. Dit geldt voor auto's vanaf €4.500,-
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)

Algemeen
  • Model: V70
  • Bouwjaar: 2011
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 170.105km
  • Transmissie: Automaat
Exterieur
  • Kleur: Wit
Comfort
  • Rijhulpsystemen: ABS, Cruise Control, ESP
  • Extra's: Sportstoelen, Dakrails
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 2953535

Autobedrijf Kluyfhout

AutoZeeland

18 advertenties
3 jaar actief op het Prikbord