Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Volkswagen Polo 1.6 tdi comfortline

€ 10.750,-
45x bekeken sinds 15 apr. '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Het zijn de unieke kwaliteiten van een Volkswagen die zorgen dat hun berijders zo trouw zijn aan het merk. Dat blijkt ook weer bij deze Polo, met zijn doordachte ontwerp en zijn hoogstaande bouwkwaliteit. Niet voor niets is de vraag naar gebruikte Volkswagens zo groot, want de kwaliteit staat ook na een aantal jaren nog buiten kijf, zoals aan deze Polo duidelijk te zien is. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Tot de uitrusting van deze Volkswagen behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in hoogte verstelbare passagiersstoel, in delen neerklapbare achterbank, actieve hoofdsteunen en LED-achterlichten.

Een gevisualiseerd overzicht van alle belangrijke functies wordt geleverd door het digitale dashboard. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Het is veiliger om altijd uw ogen op de weg te houden en uw handen aan het stuur; daarom is dit voertuig uitgerust met een audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst en een navigatiesysteem dat kan worden bediend via het stuurwiel of spraakbediening. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Met airconditioning, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook is deze auto helemaal compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Polo samen. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. Accident avoidance system is een actief hulpmiddel om aanrijdingen te voorkomen. Ook helpen het brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Volkswagen
Model: Polo
Type: 1.6 TDI ComfortlineTechnische informatieAantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.598 cc
Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 185/65 R15
GVW: 1.720 kg
Wielbasis: 255 cmMilieu en verbruikBrandstofverbruik in de stad: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,3 l/100km (1 op 30,3)
Emissieklasse: Euro 6Onderhoud, historie en staatAPK: gekeurd tot jun 2024
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 325 - € 344 per kwartaal

Algemeen
  • Model: Polo
  • Carrosserie: Hatchback
  • Bouwjaar: 2018
  • Brandstof: Diesel
  • Kilometerstand: 180.446km
  • Transmissie: Handgeschakeld
Exterieur
  • Kleur: Zwart
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Start/Stop Systeem, Navigatie
  • Extra's: Airconditioning, Spraakbediening, Airconditioning, Elektrische Ramen
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6710669

Autobedrijf de Kramer

AutoZeeland

37 advertenties
6 jaar actief op het Prikbord